Έκθεση βιβλίου και εκδηλώσεις στο παλιό λιμάνι Λαυρίου

Έκθεση βιβλίου στο παλιό λιμάνι Λαυρίου. Φέτος η έκθεση συμπληρώνει 20 χρονιά και θα εμπλουτιστεί με πολιτιστικές εκδηλώσεις σε συνεργασία με αναγνωρισμένους συγγραφείς. Ταυτόχρονα θα υπάρχουν ξεχωριστά περίπτερα για παιδιά, με εκδηλώσεις, τμήμα ζωγραφικής κ.λ.π.

Η έκθεση θα ξεκινήσει στις 2 Ιουνίου και θα διαρκέσει έως τις 10 Σεπτεμβρίου.

Οι μέχρι στιγμής προγραμματισμένες εκδηλώσεις είναι:

1) ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ Η ΡΕΝΑ ΡΩΣΣΗ-ΖΑΪΡΗ, θα παρουσιάσει το νέο της βιβλίο «ΘΑΛΑΣΣΑ ΦΩΤΙΑ»

2) ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΑΝΤΕΡΣΕΝ 2017,  θα παρουσιάσει Τα νέα του βιβλία, «ΘΩΜΑΣ Q-BIT» KAI «ΔEN»

3) ΣΑΒΒΑΤΟ 8 ΙΟΥΛΙΟΥ O ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΟΥΡΑΝΤΑΣ, Καθηγητής Μάνατζμεντ, Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Διοίκησης Επιχειρήσεων για στελέχη (Executive MBA) και Διευθυντής του Μεταπτυχιακού Προγράμματος (MSc) Διοίκησης Ανθρωπίνων Πόρων στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών, θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, «Αν μ’ άφηνες τη λέξη να σου μάθω».

4) ΣΑΒΒΑΤΟ 15 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΠΕΤΡΟΣ ΜΑΡΚΑΡΗΣ, ο δημιουργός του «ΑΣΤΥΝΟΜΟΥ ΧΑΡΙΤΟΥ»,  ο πλέον επιτυχημένος και μεταφρασμένος στο εξωτερικό Έλληνας συγγραφέας αστυνομικών μυθιστορημάτων, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, «OFFSHORE».

5) ΣΑΒΒΑΤΟ 29 ΙΟΥΛΙΟΥ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΜΠΕΛΙΑΣ, ιστορικός μελετητής και κοινωνικός ακτιβιστής, θα συνομιλήσει με το κοινό και θα παρουσιάσει το νέο του βιβλίο, «ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ: Η ΥΠΕΡΒΑΣΗ».

Αρέσει σε %d bloggers: