Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
Lavriaki.gr
Νέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Λεβαντή

Η απώλεια της πλειοψηφίας στο Δημοτικό Συμβούλιο, η ανυπαρξία έργου, η αδυναμία του ίδιου και της παρέας του να διοικήσουν, η συνεχώς αυξανόμενη αποδοκιμασία των ενεργειών του από τους πολίτες και η άρνηση των παρατάξεων της αντιπολίτευσης και των ανεξάρτητων δημοτικών συμβούλων να δεχτούν χωρίς διάλογο τις προτάσεις του, παρασύρουν  το Δημήτρη Λουκά συνεχώς όλο και χαμηλότερα.

Στην αγωνιώδη προσπάθειά του να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, χρησιμοποιεί την προσφιλή του τακτική να διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και να διαψεύδει ακόμα και τον εαυτό του και τις πράξεις του.

Δεν τον ακολουθήσαμε ποτέ σε αυτόν τον κατήφορο και δεν θα το κάνουμε ούτε  και τώρα. Οφείλουμε όμως να ενημερώσουμε τους συμπολίτες μας για τον τρόπο που λειτουργεί. Άλλωστε, τη σκυτάλη ήδη έχουν πάρει και οι διοικητικές εποπτικές αρχές και η δικαιοσύνη όπως αποδεικνύουν η έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στο Δήμο τον Ιούνιο, οι κλήσεις μελών της παράταξής του να καταθέσουν για διάφορες υποθέσεις και οι ακυρώσεις αποφάσεων.

Στην ανακοίνωσή του το Σάββατο 29 Ιουλίου, ισχυρίζεται ότι οι καντίνες λειτουργούν νόμιμα και ότι απορρίφθηκε η προσφυγή.

Η αλήθεια που προσπαθεί απελπισμένα να κρύψει είναι ότι τη Δευτέρα 24 Ιουλίου ο Συντονιστής Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής ακύρωσε αυτεπάγγελτα τις αποφάσεις της Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ. για τις καντίνες και τις «δωρεάν» ομπρέλες για δεύτερη φορά (δείτε ολόκληρη την απόφαση στον παρακάτω σύνδεσμο του Προγράμματος Διαύγεια https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/ΩΛΑ4ΟΡ1Κ-Ε3Ε

Χρησιμοποιεί και δεύτερο ψέμα ο αδίστακτος.

Την προηγούμενη μόλις ημέρα από την ανακοίνωσή του, την Παρασκευή 28 Ιουνίου,  η Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ. είχε πάρει 4 αποφάσεις με δικές του εισηγήσεις για να αναθέσει την υποστήριξη της προσφυγής της εταιρείας κατά της απόφασης ακύρωσης σε μηχανικό από την Ανάβυσσο και δικηγόρο από την Αθήνα (δείτε ολόκληρες τις αποφάσεις στους παρακάτω συνδέσμους του Προγράμματος Διαύγεια:

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/6ΠΜΝ465ΖΠΡ-ΥΙΟ

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/72ΠΔ465ΖΠΡ-ΡΝΔ

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/Ω7ΦΨ465ΖΠΡ-2ΝΞ

https://et.diavgeia.gov.gr/decision/view/71Β9465ΖΠΡ-Θ2Λ ).

Το θράσος και το πείσμα του δεν έχουν όρια.

Για να πετύχει το σκοπό του, παρά τις δύο απορριπτικές αποφάσεις, συνεχίζει χρεώνοντας με 10.000 ευρώ την επιχείρηση λαμβάνοντας τις τέσσερις παραπάνω αποφάσεις και παρασύροντας σε ένα επικίνδυνο παιχνίδι επιχειρηματίες πείθοντας τους να  λειτουργήσουν παράνομα.

Αγνοεί την πλειοψηφία των δημοτικών συμβούλων και τις απόψεις των κατοίκων και των συλλόγων και προχωρά από παρανομία σε παρανομία γράφοντας στα παλιά του τα παπούτσια αποφάσεις που δεν του αρέσουν.

Σχετικά με όσα ισχυρίζεται για το Βρωμοπούσι, ως επικεφαλής της παράταξης «Νέα Εποχή» παραβρέθηκα το Σάββατο 29 Ιουλίου στη συνέλευση του Εξωραϊστικού Συλλόγου της περιοχής, καλεσμένος από τη διοίκηση του φορέα.

Μαζί με μέλη της διοίκησης και δεκάδες κατοίκους πήγα στο χώρο που παράνομα τοποθετούνταν μια καντίνα. Μάρτυρες του γεγονότος και των πραγματικών  συμβάντων αποτελούν οι δεκάδες παρόντες πολίτες, που χωρίς ντροπή αποκαλεί «νονούς της νύχτας» ο τσάρος της Λαυρεωτικής. Για κάθε κακόβουλο σχόλιο και δημοσίευμα που με αφορά επιφυλάσσομαι νομικά.

Ο κατήφορος που έχει πάρει ο Δημήτρης Λουκάς δεν έχει τέλος.

Κάθε μέρα, γινόμαστε μάρτυρες ενεργειών και πράξεων που ζημιώνουν το δήμο και την περιοχή.

Καλούμε όσους παραμένουν ακόμη στην παράταξή του και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Λ., να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να πάψουν να στηρίζουν, να αποδέχονται και να ψηφίζουν τις παρανομίες του αρχηγού τους.

Δηλώνουμε για μια ακόμη φορά ότι ο Δήμος δεν είναι τσιφλίκι κανενός και ότι θα εξαντλήσουμε κάθε μέσο για να υπερασπιστούμε τη νομιμότητα.

Ο Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης
«Νέα Εποχή»
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

Μια σκέψη για το “Ανακοίνωση του Κωνσταντίνου Λεβαντή

  • Αγαπητε Κωστα σου ξαναεκφραζω την γνωμη μου δημοσια σαν ενεργος πολιτης που απο το 1986 ασχολουμαι με τα κοινα.

    ΚΑΝΕ 2 ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 2 ΚΕΝΤΡΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΩΝ ΠΟΛΕΩΝ ΜΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΗ
    ΜΙΛΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ( ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ). Αυτο το αισχος του φαινομενου ( ΛΟΥΚΑ) πρεπει να σταματησει. Οποιος αυτη την στιγμη τον στηριζει πρεπει να καταλαβει τις βαριες ενοχες οταν ψηφιζει γιατι ετσι διαταζει ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.