Σερέλης: «Πολύ μεγάλη νίκη»

Ο κόουτς του Λαυρίου δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου: «Εγώ να πω πως σήμερα ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Προσπαθούσαμε τις δεκαπέντε μέρες αυτές να εξηγήσουμε στα παιδιά ότι έχουμε μία πολύ καλή και σοβαρή ομάδα και θα ήταν πολύ δύσκολος ο σημερινός αγώνας. 

Όντως  ο Κολοσσός από την αρχή έλεγξε το παιχνίδι, μας έβαλε δύσκολα, αγχωθήκαμε λίγο αλλά στην ουσία θεωρώ ότι ήταν ένα πεντάλεπτο-εξάλεπτο στο τέλος του δευτέρου δεκαλέπτου στο οποίο παίξαμε με εκπληκτική ενέργεια στην άμυνα, κυνηγήσαμε όλες τις φάσεις, δεν αφήσαμε καμία μπάλα να χαθεί, βρήκαμε εύκολα καλάθια και αυτό μας έδιωξε το άγχος. Κάναμε ένα πολύ μεγάλο σερί και πήραμε μία διαφορά στο τέλος του ημιχρόνου που στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα αν κάποιος το έβλεπε δεν θα μπορούσε να πιστέψει πως θα τελειώσει με αυτή την διαφορά. 

Στο δεύτερο ημίχρονο λοιπόν, αυτή η θέληση που είχαμε μας ώθησε στη νίκη να ελέγξουμε το παιχνίδι στην ουσία, να μην απειληθούμε και να φτάσουμε θεωρώ σε μία πολύ μεγάλη νίκη, το πιστεύω πραγματικά απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα και με πολύ μεγάλη διαφορά. Καλή συνέχεια στον κόουτς και στην ομάδα του». 

http://www.sdna.gr

Λυκογιάννης: «Δίκαιη νίκη του Λαυρίου, μεγάλη διαφορά στα φάουλ του πρώτου ημιχρόνου»

Λυκογιάννης: «Δίκαιη νίκη του Λαυρίου, μεγάλη διαφορά στα φάουλ του πρώτου ημιχρόνου»

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο κόουτς των Ροδιτών στη συνέντευξη Τύπου, μετά την αναμέτρηση: «Να ξεκινήσω δίνοντας συγχαρητήρια στον κόουτς και στην ομάδα του Λαυρίου για τη νίκη τους. Νομίζω τα δύο πράγματα που είχαμε πει στο ξεκίνημα του παιχνιδιού, ο έλεγχος του ρυθμού και ο έλεγχος του ριμπάουντ, είναι δύο πράγματα τα οποία δεν μπορέσαμε να τα κοντρολάρουμε. Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε το μυαλό μας, να ανοίξει η διαφορά και το Λαύριο να φτάσει δίκαια στο τέλος στη νίκη.

Θεωρώ ότι για δεκαπέντε λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι του παιχνιδιού. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε σε εκείνο το χρονικό σημείο την πολύ μεγάλη διαφορά που υπήρχε στα φάουλ: το πρώτο ημίχρονο τελείωσε με 22-6 ελεύθερες βολές και γενικά υπάρχει μια δυσανάλογη διαφορά. Όταν μία ομάδα σαν το Λαύριο βρίσκει ένα καλό τρίλεπτο για να επιβάλει το ρυθμό της να βρει κάποια σουτ και να ανοίξει την διαφορά μετά δεν είναι και πολύ εύκολο να επιστρέψεις στο ματς. Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν απόλυτα έδειξαν μεγαλύτερη θέληση μεγαλύτερο πάθος και κέρδισαν δίκαια».

http://www.sdna.gr

Αρέσει σε %d bloggers: