Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΚερατέαΝέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ

“Νέα Εποχή”: Η Κερατέα τιμά τον κ. Θανάση Μαρτίνο για τη συμβολή του στη δικαστική δικαίωση των κατηγορούμενων για τον αγώνα μας

Η συμπλήρωση 8 χρόνων από την αποχώρηση των ΜΑΤ από την Κερατέα στις 18 Απριλίου και η ολοκλήρωση των δικών που ταλαιπώρησαν δεκάδες συμπολίτες μας όλα αυτά τα χρόνια, αποτέλεσαν την αφορμή της πρωτοβουλίας του Κωνσταντίνου Λεβαντή και του Σταύρου Ιατρού να οργανώσουν την επόμενη ημέρα μια συνάντηση  συναγωνιστών με τον κ. Θανάση Μαρτίνο.

Στόχος της συνάντησης ήταν να γνωρίσουν από κοντά τον κύριο Θανάση Μαρτίνο, κατηγορούμενοι, μάρτυρες και πολίτες που μόνιμα έδιναν το παρών στις δικαστικές αίθουσες για να στηρίξουν τους εμπλεκόμενους συμπολίτες μας.

Και να τον ευχαριστήσουν για τη μεγάλη συμβολή του στην αθώωση όλων των κατηγορουμένων.

Όπως ανέφερε ο Κ. Λεβαντής, μετά τις πρώτες προσαγωγές και συλλήψεις, πριν καν αρχίσουν οι δίκες, διαπιστώνοντας ότι η κάλυψη των υπέρογκων δικαστικών εξόδων δεν υπήρχε δυνατότητα να καλυφθεί εκ των ενόντων, ζήτησε προσωπικά τη βοήθεια του κυρίου Μαρτίνου.

Και από τη στιγμή αυτή, ανέλαβε όλα τα δικαστικά έξοδα. Χωρίς δεύτερη κουβέντα. Παραστατικά και παράβολα πήγαιναν κατευθείαν στο γραφείο του και εξοφλούνταν.

Η συμβολή του ήταν καθοριστική στην δικαίωση των άδικα συλληφθέντων και κατηγορηθέντων συμπολιτών μας.

 Στη συνάντηση έγιναν από πολλούς αναφορές στην ενότητα και την ομοψυχία που επικράτησαν τις 128 ημέρες και ήταν καθοριστικές στην επιτυχία του αγώνα μας, και εκφράστηκαν οι ευχαριστίες και οι ευχές όλων των παρόντων προς τον κ. Μαρτίνο, σε μια ατμόσφαιρα φορτισμένη από τα γεγονότα που σημάδεψαν την περιοχή μας.

Μια σκέψη για το ““Νέα Εποχή”: Η Κερατέα τιμά τον κ. Θανάση Μαρτίνο για τη συμβολή του στη δικαστική δικαίωση των κατηγορούμενων για τον αγώνα μας

  • Μπραβο Κωστα για την πρωτοβουλια να καλεσετε τον κυριο Μαρτινο και να τον τιμησετε τοσο απλα και ανθρωπινα οπως ειναι και αυτος.
    Απλος, προσιτος και κοντα στον συνανθρωπο.
    Μπραβο και στον Σταυρο φυσικα και σε ολα τα παιδια που αθωωθηκαν.
    Η Λαυρεωτικη ολη χρωστα πολλα ευχαριστω στην οικογενεια Μαρτινου και καποια στιγμη πρεπει να οργανωθει κατι μεγαλυτερο προς τιμην τους.

Τα σχόλια είναι απενεργοποιημένα.