Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΚερατέαΡεπορτάζΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑΧΥΤΑ-ΧΥΤΥ

Ρεπορτάζ: Συναυλία διαμαρτυρίας στη Κερατέα. (Φώτος-Βίντεο)

Χιλιάδες Κάτοικοι της Λαυρεωτικής, των Μεσογείων, αλλά και από όλη την Αττική μέχρι και απ΄ τη Κύπρο βρέθηκαν το βράδυ της Πέμπτης 23/12/10 στη Κερατέα. Πολίτες κάθε φύλου και ηλικίας τραγούδησαν μαζί με τα συγκροτήματα που τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση.ΧΥΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΟ Σκοπός ιερός! Η Ειρηνική διαμαρτυρία για τα όσα συμβαίνουν τις τελευταίες δύο εβδομάδες στη Κερατέα. Να δηλώσουν εμπρός στα ΜΑΤ Παρόν στον Αγώνα κατά του ΧΥΤΑ στο Οβριόκαστρο και να ταχθούν υπέρ όσων αντιστέκονται στην Κυβερνητική αλαζονεία και τρομοκρατία, που υπηρετεί τα συμφέροντα των μεγαλοεργολάβων.

Όλοι οι Δήμαρχοι των Περιοχών της Λαυρεωτικής αλλά και πολλοί απ΄ όλη την Ανατολική Αττική έδωσαν το Παρόν και τον χαιρετισμό τους στην εκδήλωση.
Οι δύο απερχόμενοι Δήμαρχοι Λαυρίου και Κερατέας, καθώς και ο νέος Δήμαρχος Λαυρεωτικής μετέφεραν το μήνυμα ενότητας και κοινού αγώνα, απέναντι στην επικείμενη καταστροφή της περιοχής και δίχως τέλος, παρά μόνο μέχρι και τα τελευταία ΜΑΤ να εγκαταλείψουν τον Ιστορικό – Αρχαιολογικό χώρο του Οβριοκάστρου.

 

%d