Ρεπορτάζ: Ομιλία του Βουλευτή Αττικής Βασίλη Οικονόμου στην Κερατέα

Σημαντική ήταν η παρουσία του κόσμου της Λαυρεωτικής αλλά και των γύρω περιοχών της Ανατολικής Αττικής στην ομιλία του Βουλευτή και Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος “Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών” τη Τετάρτη 06/07/11 στο Πνευματικό – Πολιτιστικό Κέντρο Κερατέας, σε μία εποχή δύσκολη για κάθε πολιτικό λόγο θερμοκρασίας αλλά και των γνωστών πολιτικών γεγονότων…

Ο Κος Οικονόμου ως Βουλευτής εκλεγμένος στην Ανατολική Αττική, βρήκε την ευκαιρία να μιλήσει με αρκετούς ψηφοφόρους του αλλά και συναγωνιστές στον πρόσφατο αγώνα κατά του ΧΥΤΑ στη Κερατέα και να τους μεταφέρει τις θέσεις του νεοσύστατου κινήματος που συμμετέχει, με επικεφαλής τον Γιάννη Δημαρά!
Μίλησε για την οικονομία της χώρας, για το παρόν και το δύσκολο μέλλον των Ελλήνων, ανέπτυξε τις θέσεις του κινήματος σε πολλά θέματα και επιτέθηκε στη ηγεσία της κυβέρνησης αρκετές φορές μιλώντας με σκληρά λόγια. Στο τέλος απάντησε σε αρκετές ερωτήσεις συμπολιτών μας και δεν παρέλειψε να μιλήσει για το μήνυμα του αγώνα της Κερατέας!

Μην ξεχνάμε ότι ο Κος Οικονόμου ήταν ο μοναδικός βουλευτής που ήταν παρόν απ΄ την πρώτη ημέρα της κατάληψης του Οβριοκάστρου απ΄ τα ΜΑΤ, δεχόμενος και αυτός τα δακρυγόνα μαζί με τον κόσμο. Ήταν εκεί, μαζί με τις τότε Δημοτικές αρχές της περιοχής, που διαπραγματευόταν τις πρώτες ημέρες του αγώνα με αστυνομία, εισαγγελείς και πίεζε με ερωτήσεις στη Βουλή την κυβέρνηση και τους Υπουργούς.

Αισθητή η απουσία απ΄ την εκδήλωση κάποιου εκπροσώπου της Δημοτικής μας αρχής…
Μικρή η μνήμη κάποιων, που μπερδεύουν τον τελευταίο καιρό τους φίλους με τους εχθρούς και το αντίστροφο…!

ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑ

Η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών για την εκδήλωση:

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ

ΑΡΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝΗ μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στην ομιλία του Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Πανελλήνιου Άρματος Πολιτών, Βουλευτή Αττικής, Βασίλη Οικονόμου, είναι η απάντηση στην επικοινωνιακή τακτική της κυβέρνησης, που θέλει να στείλει τον λαό πίσω στους καναπέδες. Οι πολίτες συμμετέχουν στις πολιτικές διεργασίες, είναι αποφασισμένοι να αλλάξουν ριζικά το πολιτικό σκηνικό και θα δώσουν δημοκρατικές και ειρηνικές διεξόδους στα βίαια αδιέξοδα που βάρβαρα δημιουργεί η κυβερνητική πολιτική.
Ο ελληνικός λαός γνωρίζει πολύ καλά τους ενόχους της οικονομικής κρίσης και θα τους χαλάσει τα σχέδια όσο καλά και αν τα έχουν καταστρώσει. Ακόμα και σήμερα από τη μία η κυβέρνηση δηλώνει ότι ο νόμος περί ευθύνης Υπουργών πρέπει να καταργηθεί, και από την άλλη ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης προωθεί νομοθετική ρύθμιση που θα απαλλάσσει εκ των προτέρων όσους εμπλακούν στην πώληση εθνικής περιουσίας από ενδεχόμενες ευθύνες!!
Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών δηλώνει ξεκάθαρα ότι θα εναντιωθεί στο ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού και δεσμεύεται ότι όποιος νομίζει ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει με την περιουσία της χώρας, θα αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη. Όποιος επίσης νομίζει ότι τώρα είναι η ευκαιρία να αγοράσει σε τιμή ευκαιρίας τα «φιλέτα» της χώρας να ξέρει ότι οι δουλειές που στήνει με τους «φίλους» του δεν θα προχωρήσουν.
Η πρότασή μας είναι ξεκάθαρη και ρεαλιστική. Συνοπτικά συνίσταται στα εξής:
-ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ
-ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
-ΑΝΑΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ
Η Κερατέα έστειλε αγωνιστικό και νικηφόρο μήνυμα για την επιτυχία του νέου πολιτικού κινήματος που με επικεφαλής τον Γιάννη Δημαρά δημιουργείται και αναπτύσσεται σε όλες τις πόλεις και τις περιφέρειες της Ελλάδας. Το Πανελλήνιο Άρμα Πολιτών θα είναι δυναμικά παρών στις ερχόμενες εκλογές που πλησιάζουν πλέον και θα αποτελέσει το πατριωτικό και δημοκρατικό κίνημα που θα θέσει τις κόκκινες γραμμές προστασίας της μεσαίας τάξης και των λαϊκών εισοδημάτων.

Τα Βίντεο της ομιλίας:

Αρέσει σε %d bloggers: