Σάββατο, 13 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

ΑΤΖΕΝΤΑ 21… Συμβαίνει γύρω μας…

Έχει κανείς ακούσει για την περιβόητη”ατζέντα 21″που υπό την αιγίδα του ΟΗΕ,178 αρχηγοί κρατών στις 14 Ιουνίου του 1992,συγκεντρώθηκαν στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο και υπέγραψαν το σχέδιο λειτουργίας του κόσμου για τον 21ο αιώνα,ουσιαστικά για μετά το 2005.
Τα κύρια βήματα της “ατζέντας 21”,που σύμφωνα με τα αποφασισμένα στο IRON MOUNTAIN βασίζεται στον κίνδυνο από την υποτιθέμενη καταστροφή του περιβάλλοντος και στον δήθεν μεγάλο κίνδυνο καταστροφής του κόσμου,σχεδιάζονται τα εξής:

1.Μία παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση.
2.Κατάργηση της βιομηχανίας και εφαρμογή πράσινης και βιώσιμης ανάπτυξης.
3.Υπερφορολόγηση της ιδιοκτησίας των επιχειρήσεων μέχρι να κλείσουν.
4.Υπερφορολόγηση της ιδιοκτησίας μέχρι να μην έχει κανείς δικό του σπίτι.
5.Υπερφορολόγηση των αυτοκινήτων και των καυσίμων…
μέχρι να μην υπάρχουν αυτοκίνητα.
6.Περιορισμός των ανθρώπινων όντων σε συγκεκριμένες περιοχές μόνο,δηλαδή γκετοποίηση και απόλυτος έλεγχος των εντόπιων,αλλά και των μεταναστευόντων πληθυσμών.
7.Μετακίνηση μόνο με ποδήλατα ή με τα κρατικά τρένα.
8.Ολοήμερη δουλειά μόνο στο δημόσιο,ή σε ελεγχόμενη πολυεθνική.
9.Ολοήμερο σχολείο μέσα από το οποίο το παγκόσμιο κράτος θα ελέγχει και θα εκπαιδεύει τα παιδιά,ώστε να γίνονται”υπάκουοι και χρήσιμοι”παγκόσμιοι πολίτες.
10.Παγκόσμιος έλεγχος μέσω της τεχνολογικής ανάπτυξης που μόνο η παγκόσμια κυβέρνηση και τα τοπικά της όργανα θα χρησιμοποιούν,για πλήρη καταγραφή των τοπικών πληθυσμών(μικροτσίπ.)
11.Μείωση του πληθυσμού των ανθρωπίνων όντων,λόγο έλλειψης τροφών.
12.Mείωση του πληθυσμού των ανθρωπίνων όντων,επειδή καταστρέφουν το περιβάλλον.
13.Παραγωγή πολιτών μειωμένης μόρφωσης,με χαμηλά εισοδήματα,ώστε να μην καταναλώνουν πολλά αγαθά και μολύνουν το περιβάλλον.
14.Για να επιτευχθούν όλα,θα παρασχεθεί κάθε δάνειο που θα κριθεί απαραίτητο και μετά το χρέος θα χρησιμοποιηθεί για να πιεσθούν οι λαϊκές μάζες και να δεχθούν τα τετελεσμένα και να αποποιηθούν της εθνικής τους ανεξαρτησίας.

Σε όλο τον πλανήτη σήμερα,οι κυβερνήσεις πιέζονται να προωθήσουν όσο πιο σύντομα μπορούν την “Ατζέντα 21”.
Όταν ένας πρωθυπουργός δεν δέχεται να εφαρμόσει την “Ατζέντα 21”,η ελίτ τον πιέζει με το ελεγχόμενο παρακράτος της ,ή με την πέμπτη φάλαγγα που έχει μέσα σε κάθε κράτος και τον αναγκάζει σε παραίτηση. Αν δεν μπορεί να την εφαρμόσει,παρά το ότι το προσπαθεί,τότε και πάλι τον αντικαθιστούν.
Βλέπετε γύρω σας στις μέρες μας να εφαρμόζεται τίποτα από αυτά που προβλέπονται στα παραπάνω βήματα;

http://anti-ntp.blogspot.com