Παρασκευή, 8 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Παγκόσμια Δικτακτορία

Πολλά κατά καιρούς έχουν γραφεί για τις μυστικές οργανώσεις που κυριαρχούν στο πλανήτη μας. Όλες αυτές επιρρεάζουν τη ζωή μας.
Λόγω των τραγικών οικονομικών εξελίξεων σε Ε.Ε. & ΗΠΑ, αποφασίσαμε, για ενημέρωση των αναγνωστών, για άλλη μια φορά να αναφερθούμε και αναλύσουμε  αυτά τα φαινόμενα.
Εξ’ άλλου μη ξεχνάμε τα γεγονότα που εξελίσσονται σήμερα στις ΗΠΑ με τα κινήματα των αγανακτισμένων, και εξαθλιωμένων, ανέργων αστέγων και πεινασμένων Αμερικανών σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ, με προεξάρχον το κίνημα «ΟCCUPY WALL STREET» στη Ν.Υ.

Εδώ πράγματι οι Κοσμοκράτορες τα «έχουν βρεί σκούρα», διότι εάν γενικευθεί αυτή η κατάσταση, τότε η προσπάθειά τους για τη παγκόσμια Σιωνιστική δικτατορία, θα καταρρεύσει, και για να το πετύχουν ίσως καταφύγουν σε παγκόσμιο πόλεμο, για να τιμωρήσουν τις μάζες, και επιτύχουν το στόχο και σκοπό τους.

Η καλή αρχή με τους αγανακτισμένους έγινε από τη Βαρκελώνη, επεκτάθηκε στην Αθήνα, και τώρα επεκτείνετε με άγριες διαθέσεις, σε όλες τις πολιτείες των ΗΠΑ.

Τα επαναστατικά κινήματα των λαών της Γης, είναι καλοδεχούμενα για να δείξουμε στους Εξουσιαστές του πλανήτη, ότι εμείς τα δισεκατομμύρια οι παροικούντες στο πλανήτη είμαστε η ζωή, και ο πλανήτης είναι το σπίτι μας.

Παγκόσμια   Διακυβέρνηση:

Οι δυνάμεις εκείνες που αποτελούν τη παγκόσμια κυριαρχία και Εξουσία είναι γνωστές με τρείς λέξεις,  «Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία». Είναι οι δυνάμεις εκείνες που δρούν για να αποδομήσουν την ανθρωπότητα. Είναι οι δυνάμεις εκείνες της διεθνούς ανωμαλίας, τρομοκρατίας, και διεθνούς εξουσίας, που θέλουν να καταστήσουν τα ανυπάκουα κράτη προτεκτοράτα και αποικίες, ώστε να πετύχουν το ποθούμενο γιαυτούς που είναι η παγκόσμια διακυβέρνηση, υπό μία κυβέρνηση δική τους, άνευ λα’ι’κής ετυμηγορίας.

Όλα αυτά για την άνετη διαβίωση στο πλανήτη Γη, αυτών των ιδίων, χωρίς τη παρουσία των ενοχλητικών φτωχών λα’ι’κών μαζών.

Οι δυνάμεις εκείνες των Εξουσιαστών της Γης, συνωμοτούν κατά της ανθρωπότητας, και καταρτίζουν σχέδια για να πετύχουν τελικά το ποθούμενο γιαυτούς. Δεδομένου του γεγονότος ότι στο διάστημα δεν φαίνεται μέχρι στιγμής άλλος πλανήτης με βιωσιμότητα να μπορεί να αντικαταστήσει τη Γη, θέλουν να κάνουν το πλανήτη Γη δικό τους, αφού όλα τα απέκτησαν, πλούτη και εξουσία. Τώρα θέλουν δικό τους πλανήτη. Δεν καταδέχονται να ζούν με το διεθνές πόπολο τους εξαθλιωμένους και «αθλίους» της Γης.

Ο ρατσισμός των Κοσμοκρατόρων σε πλήρη έξαρση!!!

Μη ξεχνάμε την απόφαση του ΟΗΕ προ πολλών χρόνων, «ZIONISM  IS  A  RACISM» τότε που ο ΟΗΕ ήταν ακόμη δημοκρατικός και ανθρώπινος. Όλα αυτά τα γεγονότα που βλέπετε να εξελίσσονται σήμερα στη παγκόσμια οικονομία είναι έργο «Εκείνων», με σκοπό να εξαθλιώσουν τους λαούς της οικουμένης, ώστε να καταστήσουν την επιβολή παγκόσμιας δικτατορίας εύκολη γιαυτούς, αντιστάσεως μη ούσης από τις πεινασμένες λα’ι’κές μάζες.

Οι δυνάμεις αυτές είναι εκείνες που αναφέρουμε πιο κάτω.

Πρόκειται για τη πλανητική οργάνωση γνωστή σαν «Ίδρυμα Ροκφέλερ» η οποία μεθοδεύει τη παγκόσμια κυβέρνηση με ηγέτιδες δυνάμεις αυτούς τους ιδίους. Είναι η λέσχη BILTERBERG του Ρότσιλντ, η οποία ελέγχει ολόκληρο το πολιτικό σύστημα των κρατών, προηγμένων ή μη, από ΗΠΑ μέχρι Botsuana & Viet-nam. Είναι εκείνη η οργάνωση που μαζί με τη τριμερή επιτροπή του Ροκφέλερ, αντικατέστησαν εδώ στην Ελλάδα τον αποτυχημένο ΓΑΠ, με τον άλλο έμπιστο  κύριο Λουκά, έχοντας εξασφαλίσει την υποστήριξη των άλλων πολιτικών της δεξιάς. Το ίδιο έπραξαν και στην Ιταλία στην οποία διόρισαν ένα Πρωθυπουργό γνωστό από το Μασονικό  σκάνδαλο «Ρ2», αλλά και εννοούμενο της τριμερούς επιτροπής όπως γράφει ο διεθνής τύπος.

Εκτός από αυτές τις δύο, οι άλλες οργανώσεις που στηρίζουν τη παγκόσμια διακυβέρνηση-Δικτατορία, είναι η Τριμερής επιτροπή πάλιν του Ροκφέλερ, η διεθνής Μασονία, οι ILLUMINATI (πεφωτισμένοι),

Οι Να’ι’τες-Ιππότες, οι Skull & Bones, και άλλα φαιδρά.
Κατόπιν όλων αυτών δυνάμεθα να είπωμεν ότι η παγκόσμια Σιωνιστική
Δικτατορία, στηρίζεται επάνω σε επτά πόδια. Όλοι αυτοί μαζί συναποτελούν τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία. Την αποκαλούμε
Σιωνιστική διότι όλες αυτές οι δυνάμεις έχουν σαν θεμέλιο λίθο το διεθνή Σιωνισμό, από τον οποίο πηγάζουν όλα τα κακά της ανθρωπότητας  πάλαι τε και νύν.
Των δυνάμεων αυτών όργανα, πιόνια, και μαριονέτες, είναι οι πολιτικοί άνδρες και γυναίκες όλων των κυβερνήσεων των κρατών της υφηλίου, από τους οποίους χρηματοδοτούνται.
Τους εκλέγουμε και τους ψηφίζουμε για να υπηρετούν τη παγκόσμια δικτατορία, εις βάρος πάντων ημών.

Πρόεδρος του ιδρύματος Ροκφέλερ είναι ο γνωστός μας KISSINGER. Πρόεδρος της λέσχης BILTERBERG  ο βασιλικός σύζυγος της Ολλανδίας, και Πρόεδρος της Τριμερούς επιτροπής ο κ. BREZINSKY  πρώην σύμβουλος του προέδρου των ΗΠΑ κ. JIMMY  CARTER.

Η λέσχη BILTERBERG αλλά και όλες οι άλλες Μασονικές μυστικές Σιωνιστικές οργανώσεις είναι εναντίον όλων των άλλων θρησκειών της Γης, και όλες μαζί προωθούν την ηλεκτρονική διακυβέρνηση, την οποία εφάρμοσε για πρώτη φορά στο τόπο μας το πιόνι τους ο ΓΑΠ.
Τώρα το πώς μερικοί ηγέτες της Χριστιανικής Ορθοδοξίας ευρέθησαν να είναι μέλη αυτών των οργανώσεων, είναι απορίας άξιον.
Το φαινόμενο αυτό αποδίδουμε σε αφέλεια, επιπολαιότητα, πολιτική ανωριμότητα, και μωροφιλοδοξία των ηγετών της Ορθοδοξίας, για να αναρριχηθούν στα ανώτατα αξιώματα και θρόνους της θρησκείας, οι πολιτικά ανώριμοι Πατριάρχες, Αρχιεπίσκοποι, και Επίσκοποι.

Άλλη εξήγηση δεν υπάρχει. Εζήλωσαν την δόξαν των ανθρώπων μάλλον, με τη βοήθεια του Σατανά, υπέρ την δόξαν του Θεού.

Στην απέναντι όχθη της Ορθοδοξίας, δηλαδή στη Καθολική και Προτεσταντική εκκλησία, οι ηγέτες είναι γνωστόν ότι είναι τέκτονες και πεφωτισμένοι, αυτό δεν μας εκπλήσσει, όμως από τους ηγέτες της Ορθοδοξίας αυτό δεν το περιμέναμε, να είναι μέλη των οργανώσεων του Σατανά, και ότι άλλο αντιΧριστιανικό κακό υπάρχει.

Οι δυνάμεις εκείνες των Εξουσιαστών του πλανήτη καταρτίζουν τα κάτωθι σχέδια , ώστε να πετύχουν τελικά το ποθούμενο γιαυτούς, που είναι η παγκόσμια κυριαρχία.  Σχεδιάζουν,

1)Γεωπολιτικά και Γεωστρατηγικά σχέδια και σενάρια παγκοσμίως, για την αποκλειστική εκμετάλλευση ενεργειακών πηγών και ορυκτών , που δεν ανήκουν σε αυτούς, αλλά στους λαούς της Γης.

Πρόσφατα άρπαξαν όλο το χρυσό και τα πετρέλαια της Λιβύης, με αφορμή την ανατροπή του δικτάτορα Καντάφι, και δικαιολογία τον εκδημοκρατισμό της χώρας. Ο Καντάφι είχε ευεργετήσει το λαό του, κατασκευάζοντας πολλά έργα υποδομών στη χώρα του, και δίδοντας σπίτια και σχολεία στο λαό. Όμως ο αχάριστος λαός τον σταύρωσε. Βεβαίως ζούσε ασώτως, όμως κοντά σε αυτόν, «έτρωγε» και ο λαός, και η χώρα του ευημερούσε. Απόδειξη το γεγονός ότι, χιλιάδες αλλοδαποί επιστήμονες, τεχνίτες και εργάτες, ως επί το πλείστον Κινέζοι, εγκατέλειψαν τη Λιβύη με την έναρξη των πολεμικών επιχειρήσεων του ΝΑΤΟ, προς ανατροπή του Καντάφι. Στη Λιβύη επικρατούσε οργασμός έργων και οικονομικής ανάπτυξης.

2)Την εφαρμογή παγκοσμίως της ηλεκτρονικής ταυτότητος, αλλά και το μικροτσίπ, που καλούμεθα όλοι να φορέσουμε υποδορείως, με σκοπό να μας ελέγχουν εύκολα.

3)Νομοθετική ρύθμιση στο Σύνταγμα όλων των Κρατών, που να καλύπτει όλα τα οικονομικά και πολιτικά συμφέροντα «Εκείνων».

4)Βιολογική εξόντωση της ανθρωπότητας, με όλα τα πρόσφορα μέσα, ώστε να μείνουμε στο πλανήτη , μόνο 500 εκατομμύρια υπηρέτες των συμφερόντων «Εκείνων», ώστε να απολαμβάνουν το πλανήτη μόνον «Εκείνοι» σαν ιδιωτική τους περιουσία.

5)Τοπικοί πόλεμοι. Όπου διεθνής ανωμαλία και αναταραχή, εκεί και «Αυτοί». (Βλέπε Αίγυπτο, Συρία, Λιβύη, Ιράκ, Αφγανιστάν, Βιέτ-Ναμ, Αφρική, Κορέα), και στο κοντινό μέλλον Περσία, όπου σχεδιάζουν να χτυπήσουν με πυρηνικά όπλα, την ιστορική αυτή χώρα.

6)Νατο’ι’κές Πυραυλικές εγκαταστάσεις σε Τσεχία & Πολωνία που στοχεύουν τη Ρωσία, με κίνδυνο να προκαλέσουν παγκόσμια ανάφλεξη.

7)Διεθνής Οικονομία. Τα γεγονότα τα βιώνουμε σήμερα όλοι μας διεθνώς, με τη κρίση χρέους, που «Αυτοί» δημιούργησαν.

Η  Ελλάδα  στο  Χάος  της  Ν.Τ.Π.

Όσον αφορά την Ελλάδα, διεθνείς οικονομικοί αναλυτές λέγουν, εάν βγεί η Ελλάδα λόγω πιέσεων ανωτέρων δυνάμεων από το Ευρώ, τότε θα ακολουθήσει ντόμινο εξόδου από την Ευρωζώνη και άλλων νοτίων κρατών-μελών, λόγω οικονομικών καταρρεύσεων.

Οι δανειστές  θα μας συντηρήσουν στη ζωή, για να εξακολουθούν να μας αρμέγουν. Μη ξεχνάμε ότι το χρέος μας είναι διαπραγματευτικό όπλο στα χέρια μας, που δεν αξιοποιήσαμε ποτέ, λόγω ανικάνου πολιτικής ηγεσίας. Τυχόν χρεοκοπία της Ελλάδος, θα έχει επιπτώσεις στην Ευρωπα’ι’κή και ίσως παγκόσμια οικονομία, τις οποίες αυτή την ώρα κανένας ισχυρός δεν επιθυμεί, και κυρίως οι Αμερικανοί.

Το χρέος της Ελλάδος είναι μόνο το 2% του ΑΕΠ της Ευρωζώνης, και όμως δεν μπόρεσαν ή δεν ήθελαν να μας βοηθήσουν.

Εάν η Ελλάδα βγεί από το Ευρώ, οι έχοντες και κατέχοντες Ευρώ, δεν θα χάσουν τα χρήματά τους, παρά μόνον εάν η Ευρωζώνη καταρρεύσει, και το κάθε κράτος-μέλος επιστρέψει στο εθνικό του νόμισμα. Τότε το ευρώ θα καταργηθεί και δεν θα έχει καμιά αξία πια, αφού θα πάψει να υπάρχει. Τότε και μόνον οι κατέχοντες ευρώ θα χάσουν τα χρήματά τους. Εκτός εάν οι νέες συμφωνίες της ελίτ των πλουσίων βορείων κρατών (Γερμανία-Γαλλία-Ολλανδία), διατηρήσουν το Ευρώ, σε μια Ευρωζώνη τριών ταχυτήτων όπως λέγεται.

Γερμανοί ευρωβουλευτές λένε, «Εάν οι Έλληνες ξυπνήσουν, μπορούν να μας πάρουν και τα εσώρουχα» για πολεμικές επανορθώσεις.

Όσον αφορά τη γεωγραφική αυτή περιοχή, τα γεωπολιτικά και γεωστρατηγικά σχέδια των Κοσμοκρατόρων έχουν ως εξής.

Οι επικυρίαρχοι του πλανήτη, κοινώς υπερκυβέρνηση της Γης, με όργανα, πιόνια, και μαριονέτες τις ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ, χοντραίνουν επικίνδυνα το παιχνίδι εναντίον της χώρας μας, με τους «Έλληνες» πολιτικούς να είναι συνεργάτες των, εκείνους που λαμβάνουν μέρος στις συνεδριάσεις των μυστικών αδελφοτήτων, αλλά και τους άλλους, να συναινούν σε όλα, και να υπακούουν στις εντολές της Ν.Τ.Π. των επικυρίαρχων του πλανήτη. Διερχόμεθα μια πρωτοφανή κρίση αποδόμησης της χώρας, με αφορμή τη κρίση χρέους, με ένα πολιτικό σύστημα σε πλήρη αποσταθεροποίηση και χρεοκοπία, με τους εχθρούς εντός των τειχών, με τους ΑφροΑσιάτες λαθρομετανάστες να έχουν καταλάβει τη πρωτεύουσα του Ελληνισμού, με μια δημογραφική κατάρρευση, και με διεφθαρμένους πολιτικούς και ΜΜΕ, να συνεργάζονται με τους ανθέλληνες Κοσμοκράτορες.

Η αγωνία για το μέλλον της Ελλάδος και της Κύπρου, έχει φθάσει στο κατακόρυφο. Η Ελλάδα με τις ευλογίες της παγκοσμιοποίησης και της Ν.Τ.Π. υφίσταται ένα διαρκή πόλεμο από το προαιώνιο εξ’ ανατολών κακό γείτονα και εχθρό, αλλά και από τους βόρειους γείτονες, υπό την ομπρέλα του ΝΑΤΟ των επικυρίαρχων, και η κυβέρνηση σιωπά…..

Το γεωπολιτικό σχέδιο των παγκόσμιων συνωμοτών, της ελίτ των Κοσμοκρατόρων, για την Ελλάδα προβλέπει.

1)   Πολιτική αποσταθεροποίηση της χώρας. Προς τούτοις αποφάσισαν,

2)Το πολυπολιτισμικό μετασχηματισμό της χώρας. Απόδειξη αυτού η αθρόα λαθρομετανάστευση, την οποίαν οι εφιάλτες πολιτικοί αποδέχονται και υποθάλπουν, για να έχουν την εύνοια των αφεντικών.

3)Την Ελληνοποίηση χιλιάδων λαθρομεταναστών με νόμο.

4)Μειονοτικό κατακερματισμό της χώρας. Ενώ πρότερον είμασταν 95% Έλληνες καθάπασαν την επικράτειαν, σήμερα ξεφύτρωσαν μειονότητες στις περιφέρειες της Ελλάδος, υπό τις ευλογίες «Εκείνων».

5)Ατομικό και όχι εθνικό προσδιορισμό των Ελλήνων πολιτών.

6) Κατάργηση της επίσημης θρησκείας του Ελληνικού κράτους. (Βλέπε απάλειψη θρησκεύματος από τις ταυτότητες.)

Επ’ αύτού η διοικούσα εκκλησία της Ελλάδος δεν αντιδρά, οι Αρχιερείς  παραμένουν άφωνοι ιχθείς- πλην ελαχίστων- λες και δεν τους αφορά.

7)Παραχάραξη της Ελληνικής ιστορίας, όπως απετολμήθη από τις Κυρίες του υπουργείου Παιδείας, σύμφωνα με εντολές της λέσχης BILTERBERG,  της παγκοσμιοποίησης των περιούσιων.

8)Δικαίωμα ψήφου σε εκατομμύρια λαθρομετανάστες, ώστε να νοθευτεί το Ελληνικό κοινοβούλιο, αλλά και η Ελληνική Κυβέρνηση με βουλευτές και υπουργούς από εχθρικές προς την Ελλάδα χώρες.

9)Αποβλέπουν σε εδαφικές διεκδικήσεις, κόβοντας την Ελλάδα μας σε μικρότερα κρατίδια τύπου Κόσοβο, και η κυβέρνηση σιωπά…..

10)Δημιουργούν προβλήματα με τα εθνικά μας θέματα, Τουρκία, Σκόπια, Αιγαίο, Α.Ο.Ζ. ,ορυκτό πλούτο, κλπ.

11)Η Ε.Ε. πρόσφατα απάλειψε από τους γεωγραφικούς χάρτες κυριαρχίας της Ε.Ε.  το Καστελόριζο, αφήνοντας αυτό στην αρπακτικότητα των Τούρκων, και η κυβέρνηση του κ.Λουκά, «πέρα βρέχει» αγρόν ηγόρασεν.

12)Οικονομία: Το 2010 η χώρα μας δέχθηκε οικονομική επίθεση από τη παγκόσμια οικονομική ελίτ, με όπλα το ΔΝΤ,  και τις ντόπιες πολιτικές δυνάμεις, την Ευρωζώνη, και τη ντόπια νομενκλατούρα των Επικυρίαρχων. Λέγεται ότι το ΔΝΤ χωρίς το πελάτη Ελλάς θα είχε χρεοκοπήσει, αφού όλα τα έσοδα του κράτους πάνε στο ΔΝΤ.

Αλλά και όλες οι δόσεις των δανείων, πάνε σαν τοκοχρεολύσια στις τράπεζες του Επικυρίαρχου Ρότσιλντ. Διεθνώς είμαστε πρωτοφανές θέαμα κράτους χρεοκοπούντος άνευ ουδεμιάς αντιστάσεως.

Κάνουμε ότι μας λένε τα όργανα της παγκοσμιοποίησης. Η Ελλάδα είναι ίσως η μοναδική χώρα στο κόσμο που χρεοκόπησε, όχι για οικονομικούς- αφού κάθεται επάνω σε υδρογονάνθρακες-αλλά για πολιτικούς λόγους.

Χρησιμοποιείται σαν πειραματόζωο. Εδόθη εντολή στους πολιτικούς μας, να πτωχεύσει η Ελλάς, και αυτοί υπάκουσαν, κάνοντας φανταστικές σπατάλες του δημόσιου πλούτου, με οικονομικά σκάνδαλα αναρίθμητα.

Ενδεικτικώς αναφέρουμε τις ΜΚΟ όπου έγινε τεράστια σπατάλη χρημάτων, αλλά και στις ιστοσελίδες υπουργείων και οργανισμών.
Χρεώνουνε χρυσές τις ιστοσελίδες υπουργείων και ΙΚΑ με 2 εκ. Ευρώ, εκάστη, ενώ κοστίζουν μόνο 5000 Ευρώ  εκάστη.

Έτσι υλοποίησαν την εντολή «Εκείνων» να πτωχεύσει η Ελλάς.

Οι Κοσμοκράτορες που διοικούν και την Ε.Ε. εφαρμόζουν τη λεγόμενη προγραμματισμένη και ελεγχόμενη χρεοκοπία για τη χώρα μας, με στόχο εθνική κυριαρχία, το οποίο δεν κρύβουν αλλά το ανακοινώνουν επίσημα.

Νεώτερες αποκαλύψεις Ευρωπαίων ηγετών, μας λένε ότι οι «Έλληνες» πολιτικοί κατέστρεψαν την Ελληνική οικονομία, εκτελώντας διατεταγμένη υπηρεσία των μεγάλων αφεντικών της οικουμένης.

Αυτό το γνωρίζαμε αλλά δεν κάναμε τίποτε να σώσουμε τη κατάσταση δήλωσε ο κ. Γιούνγκερ πρόεδρος του EUROGROUP και πρωθυπουργός του Λουξεμβούργου.

Η ελίτ της παγκόσμιας οικονομικής διακυβέρνησης είναι εκείνοι που Οικονομικά δολοφόνησαν την Ελλάδα.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί  και τραπεζίτες, πατρίδα τους έχουν τη τριμερή επιτροπή και όλες τις άλλες μυστικές οργανώσεις των κ.κ. Ρότσιλντ & Ροκφέλερ, αφεντικών του πλανήτη.

Ο ΓΑΠ αφού εξετέλεσε το έργο που του ανέθεσαν να κάνει, έπεσε στα μαλακά, νομιμοποιηθείς από τα δύο κόμματα της δεξιάς.

Οι «Έλληνες» πολιτικοί εφιάλτες φοβούνται μήπως μια ΕΛΛΗΝΙΚΗ πατριωτική ομάδα νέων ηγετών, τους πάρει τη «μπουκιά» από το στόμα, ενώ τη Χούντα την έχουμε μέσα στα πόδια μας, είναι η Χούντα της παγκόσμιας Σιωνιστικής δικτατορίας.

Γεωπολιτική ανάλυση  της  Ν.Τ.Π.

Ο Χίτλερ είπε κάτι σοφό. «Εάν χάσω το πόλεμο, τότε στη Γη θα κυριαρχήσουν οι περιούσιοι Κοσμοκράτορες και Εξουσιαστές της Γης».

Τα γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στις Αραβικές χώρες της Βορείου Αφρικής, είναι έργο «Εκείνων» με σκοπό να βάλλουν τα πετρέλαια και το φυσικό αέριο των χωρών αυτών στο χέρι τους.

Τα γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στη Συρία, είναι επειδή η Συρία είναι σύμμαχος χώρα της Περσίας. Γιαυτό τη τιμωρούν. Μόλις τελειώσουν με τη Συρία, θα χτυπήσουν τη Περσία, αλλά επειδή το Ιράν είναι στρατιωτικά ισχυρό, θα το χτυπήσουν με πυρηνικά όπλα που θα μεταφέρουν πύραυλοι από τις γειτονικές βάσεις δουλικών χωρών προς αυτούς, αλλά και από τα Αμερικανικά πλοία του 7ου στόλου που περιπολούν στις θάλασσες του ΟΜΑΝ και του Περσικού Κόλπου.

Έλα όμως που τη Συρία στηρίζει στρατιωτικά η Ρωσία;;;

Γιαυτό οι δυνάμεις της διεθνούς ανωμαλίας προσπαθούν με εσωτερική επανάσταση να ανατρέψουν το καθεστώς Άσαντ.

Οι ένοπλες δυνάμεις της παγκόσμιας δικτατορίας είναι οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ, και όλη αυτή η συμμαχία των προθύμων δυτικών κρατών Ευρώπης και Αμερικής του βορειοατλαντικού συμφώνου, που τελούν κάτω από τις εντολές της παγκόσμιας δικτατορίας, και έχουν καταντήσει μάστιγα και φόβος των αδυνάτων κρατών και λαών.

Οι μυστικές οργανώσεις που αναφέραμε πιο πάνω συναποτελούν τη παγκόσμια υπερκυβέρνηση της Γης, και έλκουν τη καταγωγή τους από τις πανάρχαιες μυστικές θεωρίες συνωμοσιών. Οι θεωρητικοί των μεγάλων συνωμοσιών τις αποδίδουν στη μεγαλομανία και στη δίψα για εξουσία των ισχυρών του πλανήτη. Τα οικονομικά γεγονότα που βλέπετε να συμβαίνουν στις χώρες της νότιας Ε.Ε. είναι έργα «Εκείνων».

Έχουν ζώσει τα κράτη της Μεσογείου τα μεν νότια μεσογειακά Αραβικά κράτη με πόλεμο, τα δε βόρεια μεσογειακά κράτη (Ελλάδα-Ιταλία-Ισπανία), με οικονομικό πόλεμο. Όλα αυτά επειδή στην Ανατολική λεκάνη της Μεσογείου ευρέθησαν πλούσια ενεργειακά κοιτάσματα τα οποία θέλουν να τα οικειοποιηθούν. Η αθέατη παγκόσμια διακυβέρνηση, δεν εκλέγεται δημοκρατικά από τους λαούς της Γης, αλλά έχει καταλάβει τη παγκόσμια εξουσία δικτατορικά μέσω της οικονομίας.

Εάν οι δυνάμεις «Εκείνων» δεν ικανοποιηθούν από την οικονομική κατάρρευση των κρατών, τότε θα οδηγήσουν την οικουμένη σε παγκόσμιο πόλεμο, με αντικειμενικό στόχο τη κατάληψη της παγκόσμιας εξουσίας. Η ελίτ των αθέατων επικυρίαρχων ορίζει τις κατά τόπους κυβερνήσεις των λαών της Γης, και οι αγαθοί λαοί τους ψηφίζουν.

«Αυτοί» ελέγχουν τις τράπεζες, και οι τράπεζες τις τοπικές κυβερνήσεις.

Απόδειξη αυτού είναι οι παροχές δισεκατομμυρίων των κυβερνήσεων προς τις τράπεζες με δικαιολογία, «Να ενισχύσουμε τη ρευστότητα»…..

Σήμερα βιώνουμε ένα παγκόσμιο ολοκληρωτισμό. Όποιος διαβάσει «Τα πρωτόκολλα των Σοφών της Σιών» θα καταλάβει.

Οι ηγέτες της Ε.Ε. είναι διορισμένοι από τη παγκόσμια δικτατορία, όπως οι κ.κ. Μπαρόζο, Ρομπά’ι’, Γιούνκερ, Ολι Ρεν, Μόντι, Παπαδήμος, κλπ.

Οι κατά τόπους μυστικές οργανώσεις και στοές, διοχετεύουν τις εντολές «Εκείνων», προς τα ντόπια πιόνια και μαριονέτες πολιτικούς, και αυτοί εκτελούν. Οι λαοί της Γης νομίζουν ότι εκλέγουν δημοκρατικά τις κυβερνήσεις τους. Στην ουσία εκλέγονται οι εκλεκτοί της παγκόσμιας δικτατορίας, με τη συμπαράσταση των τοπικών πολιτικών και οικονομικών «βαρόνων», και των ΜΜΕ, αλλά και των ηλεκτρονικών συστημάτων πληροφορικής. (βλέπε υπουργείο ηλεκτρονικής διακυβέρνησης). Όλοι αυτοί σε κάθε κράτος τη νύχτα των εκλογών παίζουν τις επιθυμίες «Εκείνων». Όποιος πολιτικός ή θρησκευτικός τοπικός ηγέτης αποκλίνει από τη γραμμή που του δώσανε «Εκείνοι», ανατρέπεται ή δολοφονείται. Η παγκόσμια δικτατορία εμφανίζεται στους λαούς της Γης με τα ονόματα, Παγκοσμιοποίηση, και Νέα Τάξη.(Ν.Τ.Π.)

Παγκοσμιοποίηση είναι η παγκόσμια οικονομική διακυβέρνηση,  και Νέα Τάξη Πραγμάτων(New World Order) είναι η πολιτική εξουσία.
Είναι αναρίθμητες οι θεωρίες συνωμοσίας μέσα στις οποίες εμφανίζεται αυτό που αποκαλείται Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Ο  Ο.Η.Ε. ταυτίζεται με τις θελήσεις της παγκόσμιας δικτατορίας (ΝΤΠ).
Έχουν συγκεντρώσει όλο το χρυσό της Γης στα χέρια τους, και από αυτό αντλούν την εξουσία τους, αφού εξαγοράζουν συνειδήσεις……
Οι άνθρωποι της Ν.Τ.Π. λέγεται ότι είναι υπεύθυνοι για όλα όσα κακά συνέβησαν και συμβαίνουν στο πλανήτη.

Το οικονομικό κράχ του 1929 στις ΗΠΑ και στο κόσμο ολόκληρο, η επανάσταση των Μπολσεβίκων το 1917, οι Α! & Β! παγκόσμιοι πόλεμοι, ο ψυχρός πόλεμος, η κατάρρευση της ΕΣΣΔ, οι δίδυμοι πύργοι, η σημερινή οικονομική κρίση, και άλλα, λέγεται ότι ήταν και είναι σχέδια «Εκείνων». Οι μεγάλες επιδημίες επάνω στο πλανήτη, και το AIDS, θεωρήθηκαν όλα ως όπλα της ΝΤΠ. Είναι η ισχυρότερη δικτατορία που γνώρισε ποτέ ο κόσμος, και γρήγορα θα μας οδηγήσει σε άλλους τοπικούς πολέμους, και τελικά στη καταστροφή και Αρμαγεδδώνα.

Αυτή η αθέατη παγκόσμια δικτατορία έχει διαιρέσει τον κόσμο σε σφαίρες επιρροής και διοικεί τους λαούς με θεωρίες και πράξεις συνωμοσίας.

Το μυστικό κονκλάβιο των αθέατων και αόρατων δικτατόρων είναι η Τριμερής Επιτροπή (TRILATERAL COMMISSION) των κ.κ. Ροκφέλερ και Ρότσιλντ. Ποντάρουν στην άγνοια και αδιαφορία των λαών της Γης.

Φοβούνται όμως και τη παγκόσμια αφύπνιση και εξέγερση των λα’ι’κών μαζών του πλανήτη, σαν αυτά τα γεγονότα που συμβαίνουν σήμερα στις ΗΠΑ, με τις διαδηλώσεις των εξαθλιωμένων και αγανακτισμένων ανέργων και πεινασμένων Αμερικανών.

Οι Αγγλοσαξωνικές δυνάμεις (ΗΠΑ-Αγγλία) σαν μαριονέτες των Επικυρίαρχων, εκτελούν όλες τις εντολές «Εκείνων», επομένως τίποτε καλό δεν μπορούμε να περιμένουμε από αυτούς.

Οι πλανητικοί μηχανισμοί, πολιτικοί, οικονομικοί, και στρατιωτικοί, είναι όλοι στα χέρια των Κοσμοκρατόρων, όπως και η πλανητική τρομοκρατία, την οποία χρησιμοποιούν κατά το δοκούν.

Η ελίτ των Επικυρίαρχων σήμερα είναι εξοργισμένη για την καθυστέρηση επιβολής των σχεδίων τους, για την εδραίωση της παγκόσμιας διακυβέρνησης-δικτατορίας, γιαυτό χρησιμοποιούν την οικονομία και τη παγκόσμιο οικονομική κρίση, για να επισπεύσουν τα σχέδιά τους, που είναι η Παγκόσμια Δικτατορία, με ότι αυτό συνεπάγεται……..

Ενώπιον αυτής της παγκοσμίου δεινής καταστάσεως ευρισκόμενοι,
προσευχόμεθα εις τον Πανάγαθον Θεόν όπως, ο χορηγών σοφία και σύνεση Κύριος, επιδαψιλεύσει φωτισμόν εις τους Περιούσιους παγκόσμιους άρχοντας του σκότους του αιώνος τούτου, τους άρχοντες του Διαβόλου, μήπως έστω και την υστάτην ώρα ανανήψουν και συνετισθούν για το κακό που πάνε να κάνουν στην ανθρωπότητα, καταστρέφοντας τη δημιουργία του Υψίστου και Παντοδυνάμου Θεού.

Γράφει ο Αντώνης  Γρυπαίος

http://filologos10.wordpress.com

%d