Διαγραφή Ν. Βλαχογιάννη από τη Δημοτική παράταξη «Νέα Εποχή-Καμάριζα, Κερατέα, Λαύριο»

ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ - ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΒΑΝΤΗΣ

Η Δημοτική παράταξη «ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ – Καμάριζα, Κερατέα, Λαύριο», της οποίας είμαι επικεφαλής, συνεδρίασε την Παρασκευή 3.2.2012 και αποφάσισε ομόφωνα να διαγράψει από μέλος της, τον μέχρι σήμερα Αντιδήμαρχο Νικόλαο Βλαχογιάννη.

Αναγνωρίζοντας τη συνεισφορά του στη δημιουργία και τη νίκη της παράταξης και τη διαδρομή του στα κοινά, τον όρισα Αντιδήμαρχο, αναθέτοντάς του τους τομείς που ο ίδιος πρότεινε.

Η παράταξή μας έκανε αποδεκτή κάθε πρότασή του για συμμετοχή του ιδίου σε φορείς και επιτροπές του Δήμου Λαυρεωτικής.

Δυστυχώς, την ανοχή και το σεβασμό μου προς το πρόσωπό του, τα εξέλαβε ως αδυναμία με αποτέλεσμα να παρεκκλίνει μονίμως της καλής και αποδοτικής συμπεριφοράς, ως όφειλε, απέναντι σε εμένα ως Δήμαρχο, στην παράταξή του και κατ’ επέκταση στους ψηφοφόρους του.

Ενεργούσε αυτοβούλως, επενέβαινε σε αρμοδιότητες άλλων συναδέλφων, απειλούσε γραπτώς και προφορικώς με παραιτήσεις, ενώ σε τακτά χρονικά διαστήματα αναφερόταν με απαράδεκτους χαρακτηρισμούς εναντίον συναδέλφων, δημιουργώντας προβλήματα στην ενότητα της παράταξης και στην εικόνα της στην κοινωνία.

Η στάση του στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου την 01.02.2012, κατά τη συζήτηση του θέματος της εκλογής Συμπαραστάτη του Δημότη και της Επιχείρησης, αποτέλεσε το αποκορύφωμα της άσκησης προσωπικής πολιτικής, εκ μέρους του, παρά τις ομόφωνες αποφάσεις της παράταξης.

Με ειλικρινείς χαιρετισμούς

Κωνσταντίνος Χ. Λεβαντής

Δήμαρχος Λαυρεωτικής

Αρέσει σε %d bloggers: