Τρίτη, 16 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Η ολοκλήρωση του προγράμματος “κατοχής” της Ελλάδας!!

ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ Ο  ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ “ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΙ”…!!!

Αν ο τίτλος εξ αρχής φαντάζει υπερβολικός,  για να αποδειχθεί η πραγματικότητα, δεν αρκεί παρά μόνο να κάνουμε μια ανασκόπηση των τελευταίων πολιτικών γεγονότων που έχουν λάβει χώρα τους τελευταιους μήνες, και να τα αξιολογήσουμε, οπότε τα συμπεράσματα θα βγουν μόνα τους….

Mε την κατάργηση του 13ου και 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα και την μείωση του μη μισθολογικού κόστους, ολοκληρώθηκε το ένα σκέλος που αφορά την ρύθμιση των εργασιακών και ασφαλιστικών συνθηκών στη χώρα μας, με τελικό αποτέλεσμα την  μείωση κατά 60% του βασικού μισθού και της σύνταξης του Έλληνα πολίτη, και σχεδόν την κατάργηση όλων των ασφαλιστικών προνομίων του λαού.
Με την εφαρμογή του PSI  και την υπογραφή της Δανειακής Σύμβασης, οριστικοποιείται και η υποταγή της χώρας για τα επόμενα 50 χρόνια στα διεθνή τραπεζικά πιστωτικά ιδρύματα.
Το επόμενο σκέλος που δεν ανακοινώνεται, είναι οι διεργασίες του κ. ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ και του ΜΑΝΙΑΤΗ για την έναρξη των συμβάσεων παραχώρησης του ενεργειακού πλούτου της χώρας, και την οριοθέτηση της ΑΟΖ .
Επειδή η  δανειακή σύμβαση της χώρας και το PSI είναι αλληλένδετα με το ενεργειακό, και απ ότι φαίνεται δεν έχουν ακόμα ξεκαθαρίσει από τους “προστάτες”,ΑΓΓΛΟΥΣ, ΓΑΛΛΟΥΣ, ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ,ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ και ΡΩΣΟΥΣ, δεν ξέρουμε ακόμα που θα μας οδηγήσουν.
Αυτο που δεν ανακοινώνεται είναι η ενταξη των  2.000.000 αλλοδαπών στην αγορά εργασίας η οποία θα αρχίσει μετά τις εκλογές.
Με τον 1ο Εφαρμοστικό νόμο “νομιμοποιούνται” οι αλλοδαποί και θα προσπαθήσουν να τους οδηγίσουν στην κάλπη , οπώτε θα επιρεαστεί κατά πολύ το εκλογικό σώμα, μπορεί και κατα 20%
Θα οριοθετιθεί η παρασυνοριακή περιοχή και θα διαμορφωθεί έτσι ωστε να υποδεχθεί επιχειρήσεις Ευρωπαίων, με σκοπό να “αδειάσουν” την Τουρκία και να “φορτώσουν” την Ελλάδα..στα βόρεια συνορά μας.

Ένα ακρότατο σενάριο είναι όλα τα παραπάνω να μας οδηγήσουν σε μία κατάσταση εθνικά τραγική, αν οι «προστάτες»  δεν τα βρουν, και σε αυτή την περίπτωση δεν θα διστάσουν να δημιουργήσουν θερμό επεισόδιο στην Ανατολική  Μεσόγειο…!!!
Σε μια τέτοια περίπτωση και με το δεδομένο ότι οι Αμερικάνοι σε συνεργασία με τους Ισραηλινούς έχουν εγκαταστήσει εταιρείες εξόρυξης πετρελαίου στις θαλάσσιες περιοχές, για να τις προστατεύσουν, θα επιχειρήσουν να τις θέσουν υπό τον ελέγχον τους, οριοθετώντας την περιοχή και καλύπτοντας την από μια προστατευτική αμυντική ομπρέλα.
Σε αυτή την περίπτωση επαληθεύονται τα σενάρια, που ήθελαν να αναφέρουν την Κρήτη σαν ανεξάρτητη από την Ελλάδα, γιατί θα τεθεί υπό Aμερικάνικη προστασία.
Σε κάθε περίπτωση η Ελληνική «διορισμένη» κυβέρνηση έχει πολύ λιγότερες δυνατότητες να διαπραγματευθεί για όλα αυτά επειδή δεν στηρίζεται στον λαό και γι αυτό δεν είναι υπολογίσιμη από τους εταίρους.
Εδώ φαίνεται και ο χαραχτήρας της κυβέρνησης ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ, ότι είναι μόνο για την διαχείριση του PSI και της δανειακής σύμβασης και για τίποτα άλλο…!!!
Την διαχείριση του πλούτου της χώρας, την έχει αναλάβει ο άνθρωπος που έχει έρθει να “ρίξει την χώρα στον βούρκο” και ακούει στο όνομα  ΠΑΠΑΚΩΣΤΑΝΤΙΝΟΥ …!!!

ΣΥΝΟΨΙΖΟΝΤΑΣ:
Οι εργασίες υποταγής της χώρας και του Ελληνικού λαού για τα επόμενα 50 χρόνια με την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ σε λίγο καιρό ολοκληρώνονται.
Ο λαός θα επιστρέψει στην δεκαετία του 65 γιατί δεν θα μπορεί να ανταπεξέλθει στις ανάγκες που έχει δημιουργήσει.
Τα δύο μεγάλα κόμματα με την κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ θα κερδίσουν χρόνο για να ανασυνταχθούν .
Το ΠΑΣΟΚ ξεκίνησε εσωκομματικές διεργασίες και χωρίς συνέδριο τον Μάιο πάει για εκλογές.

ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ,
Συνηθισμένος στην δουλεία και την υποτέλεια θα συνεχίσει να άγεται και να φέρεται όπως του επιβάλλουν οι ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ αυτής της χώρας…!!!!
Τέλος, οι ημέρες που έχουν μείνει είναι πλέον ελάχιστες, και απ ότι φαίνεται, «πεπρωμένο φυγείν αδύνατο»…!!!

Γράφει ο Αθανασόπουλος Περικλής

http://thoureios.blogspot.com/