Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Εγκλημ/τητα-ΑτυχήματαΚαμάριζαΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Υπόμνημα Βλαχογιάννη Νικόλαου για την ασφάλεια στην Καμάριζα

ΥΠΟΜΝΗΜΑ
ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ ΝΙΚΟΛΑΟΥ
Δημ. Συμβούλου Δήμου Λαυρεωτικής

ΠΡΟΣ
•    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΛΑΥΡΙΟΥ
•    ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΗΜ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ
•    ΤΟΠΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
•    ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ
•    ΤΟΠΙΚΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ

Αξιότιμοι Κύριοι

Στην περιοχή της τέως Κοινότητας Αγ Κωνσταντίνου ( Καμάριζα) οι κάτοικοι εδώ και πάρα πολύ καιρό διαβιούν υπό καθεστώς ανασφάλειας και τρόμου για την σωματικής τους ακεραιότητα.
Σε χρονικό διάστημα μόνο ολίγων μηνών έχουν σημειωθεί, καταγεγραμμένες, περισσότερες από  25 διαρρήξεις κατοικιών και σε αρκετούς μάλιστα πάνω από μία φορά.  Η λίστα των κατοίκων της Καμάριζας που έχουν υποστεί αυτή την βάρβαρη επιδρομή είναι στην διάθεση όλων εκείνων που εμπλέκονται στην επίλυση του προβλήματος.
Αξιότιμοι Κύριοι
Ζούμε σε παρατεταμένη κοινωνική και οικονομική κρίση. Μέσα σ’ αυτό το πλαίσιο οι απόμαχοι μεταλλωρύχοι της περιοχής δεν αξίζουν μια τέτοια αντιμετώπιση από την συντεταγμένη Πολιτεία. Τα προσωπικά ενθύμια,  η πενιχρή, κουτσουρεμένη  σύνταξη καθώς και οι μικρές οικονομίες μιας ζωής αποτελούν στόχο εδώ και καιρό των βανδάλων.
Η υπομονή εξαντλήθηκε. Κάποιοι πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλία να λυθεί το πρόβλημα. Δεν μπορεί κάθε Παρασκευή (αγαπημένη μέρα των βανδάλων) όλοι οι κάτοικοι να κλειδαμπαρώνονται.  Οι αρμόδιοι πρέπει να δράσουν  προκειμένου η Καμάριζα να ξαναβρεί την χαμένη καθημερινότητά της.

Λαύριο 6 /3/2012

Με τιμή
Βλαχογιάννης Νίκος