“Δεν αντέχω να με συντηρεί άλλο, ο ηλικιωμένος πατέρας μου” – Ακούει κανείς..;

Συγκλονίζουν τα τελευταία λόγια του άνεργου μηχανοδηγού που αυτοκτόνησε – Τραγική φιγούρα ο πατέρας του, που βρήκε το παιδί του κρεμασμένο…
Ο 44χρονος ήθελε με κάθε τρόπο ήθελε να δώσει τέλος στη ζωή του. Οι αστυνομικοί υπέστησαν σοκ, όταν έφτασαν στο σπίτι, καθώς ο 44χρονος φέρεται νωρίτερα να είχε προσπαθήσει να κόψει τα χέρια του, με ξυλοκοπτικό μηχάνημα. Επιπλέον φαίνεται πως είχε πιει και χλωρίνη, καθώς σε ένα ποτήρι στην κουζίνα βρέθηκε διάλυμα.
Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας ”Έθνος”, ο 44χρονος είχε αφήσει σημείωμα στον υπολογιστή του, στο οποίο εξηγούσε ότι η ανεργία και τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετώπιζε τον οδηγούν στην αυτοκτονία. ”Δεν αντέχω να με συντηρεί άλλο, ο ηλικιωμένος πατέρας μου” έλεγε σύμφωνα με αστυνομικές πηγές στην αρχή του μηνύματος ο αυτόχειρας.
”Μάνα έρχομαι να σε βρω” φέρεται να έγραφε στο τέλος, αναφερόμενος στη μητέρα του, που έχει φύγει από τη ζωή. Γείτονες του 44χρονου προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την τραγική είδηση και κάνουν λόγο για έναν ευγενικό άνθρωπο, που τους τελευταίους μήνες εμφανιζόταν απελπισμένος.
Κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την κατάληξη του δράματος. Κανείς δεν τον βοήθησε…

http://online-pressblog.blogspot.com

Αρέσει σε %d bloggers: