Σάββατο, 24 Μαΐου, 2025
Lavriaki.gr
ΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Απάντηση του κ. Σταύρου Παπασταυρόπουλου στο άρθρο του κ. Δημήτρη Δαούτη

Φίλε Δημήτρη
Λόγω της παρορμητικότητάς μου, επίτρεψέ μου μερικές παρατηρήσεις στο πρόσφατο περί «Εκπομπής Τριανταφυλλόπουλου» άρθρου σου.

1.Πότε ανακάλυψες ότι ο Λουκάς είναι ο «κακός» της ιστορίας;
Προφανώς από την στιγμή που επέβαλε την διακοπή του συμβολαίου σου από «γνωστό» μαγαζί  στο οποίο είχε άμεση « επιρροή» . Δηλαδή έγινε «κακός» όταν έθιξε προσωπικά σου συμφέροντα. Διότι μέχρι την στιγμή αυτή είχες άριστη συνεργασίας μαζί του.
Για εμάς όμως τους υπολοίπους υπήρξε πάντα «κακός», γιατί έθιγε τα γενικότερα συμφέροντα της πόλης που ζούμε.

2.Από πότε αυτοανακηρύχθηκες προστάτης της τοπικής κοινωνίας, και ανέλαβες εργολαβικά να δίνεις διέξοδο στους καημούς και τα ντέρτια της; Αυτό το δικαίωμα το έχουν θεσμικά μόνο, όσοι κάθε τέσσερα χρόνια παίρνουν δια της ψήφου της , την έγκρισή της.
Ετοιμάσου λοιπόν γιατί σε δύο χρόνια έχουμε εκλογές. Μέχρι τότε όμως πιο σεμνά. Εκτός εάν έχεις να μας ανακοινώσεις κάτι ουσιαστικό και πραγματικά ενδιαφέρον.

3.Ασφαλώς και δεν θα δώσει την λύση ο κάθε Τριανταφυλλόπουλος- στον οποίο αναγκαστικά δώσαμε παρουσία για να μην πάει ο κ. Λουκάς μόνος του και πει ότι αυτός θέλει χωρίς τον αναγκαίο αντίλογο- αλλά η δικαιοσύνη στην οποία  ήδη θεσμικά έχουμε καταφύγει , και η οποία αργεί αλλά δεν ξεχνάει.

4. Τέλος ,παρακαλώ μην ασχολείσαι πια και μην κρίνεις τον τρόπο που εγώ λειτουργώ. Αυτό θα το κρίνει η κοινωνία όταν έλθει η ώρα.
Ειλικρινά κουράστηκα πια από αυτόκλητους προστάτες, ερασιτέχνες δημοσιογράφους και « τζάμπα μάγκες».

ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ