Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Οι ιδιωτικές τράπεζες της Ελλάδας ανήκουν στον Ελληνικό λαό!

ΠΡΟΣ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΗ…..

“Κανένας Έλληνας δεν οφείλει απολύτως τίποτε σε καμμία ιδιωτική ελληνική τράπεζα η οποία ανακεφαλαιοποιήθηκε μέσω της κρατικής χρηματοδότησης”… Γιατί απλά τα λεφτά που έδωσε το κράτος σ’ αυτές, είναι λεφτά του Ελληνικού Λαού, των ελλήνων φορολογουμένων και άρα μετά τις ανακεφαλαιοποιήσεις ο καθένας απο όλους τους έλληνες πολίτες είναι ΜΕΤΟΧΟΣ σε κάθε μια απο τις τράπεζες αυτές…..Αποτέλεσμα;;Κανένας δεν μπορεί να χρωστά σε μια τράπεζα η οποία είναι ΔΙΚΗ ΤΟΥ!!!!!

Όταν κάποιος τοποθετεί τα χρήματά του σε μια επιχείρηση, αγοράζοντας μετοχές της επιχείρησης, αυτόματα γίνεται… ιδιοκτήτης της εάν αγοράσει όλες τις μετοχές της, ή συνιδιοκτήτης εάν έχει αγοράσει μέρος των μετοχών της….
Τό ίδιο συμβαίνει και με τις ιδιωτικές τράπεζές μας οι οποίες τηρούν σιγήν ιχθύος για το σχετικό ζήτημα τ οποίο κατά καιρούς λέχθηκε και απο επίσημα στόματα (όπως εν τη ρίμη του λόγου του κάποιος σε κάποιο κανάλι, ανέφερε οτι έτσι όπως έγινε με τις τράπεζες αυτές σήμερα ανήκουν στο κράτος…είναι δηλαδή κρατικές…και άρα ανήκουν στον Ελληνικό Λαό…”…Γιατί απλά αποτελόύν δημόσια εθνική περιουσία…..
Όλες οι ιδιωτικές τράπεζες της χώρας μας ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ!!…Ολόκληρος ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ είναι μέτοχος σε κάθε μία απ’ αυτές…..
Τις έχει πληρώσει και τις έχει αγοράσει….Τι είναι αυτά που λέμε;;;;;; Μην ανησυχείτε….Ούτε υπερβάλλουμε, ούτε δεν ξέρουμε τι λέμε….

Απλά πρέπει ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ να γνωρίζουν οτι μέσω των σταδιακών και συνεχόμενων ανακεφαλαιοποιήσεων των ελληνικών τραπεζών οι οποίες έχουν λάβει μέχρι τώρα πάνω απο 200 δις ευρώ μέσω των κρατικών χρηματοδοτήσεων, αυτόματα ο κάθε έλληνας είναι μέτοχος σε όλες τις εν λόγω τράπεζες….Κανένας άλλος δεν είναι ιδιοκτήτης αυτών των τραπεζών παρά ο έλληνας φορολογούμενος….ο Έλληνας πολίτης……
Γιατί απλά, το κράτος με τα λεφτά των ελλήνων φορολογουμένων, προχώρησε στις γνωστές ανακεφαλαιοποιήσεις δεσμεύοντας μετοχές και τοποθετώντας επιτρόπους σε κάθε μία απο τις γνωστές τράπεζες της χώρας μας…..

http://gatosgatoskanapedatos.blogspot.gr