Η λαθρομετανάστευση…

Η λαθρομετανάστευση είναι επινόηση της παγκόσμιας Σιωνιστικής Διακυβέρνησης. Η λαθρομετανάστευση έχει εξελιχθεί σε ένα από τα πιο επικίνδυνα εθνικά μας θέματα, αφού με αυτή θα γίνει η νέα άλωση της πατρίδας μας.
Θα προσπαθήσουμε εδώ να αναλύσουμε το φαινόμενο αυτό με απλή γλώσσα.
Υπενθυμίζω ότι σήμερα τελούμε υπό Γερμανική διοίκηση & κατοχή.
Η ανωτάτη πολιτική ηγεσία της χώρας είναι για τους τύπους και μόνο.

O Aρχηγός του Κράτους & Πρόεδρος της Δημοκρατίας είναι ανύπαρκτος, δεν ενδιαφέρεται για τα εθνικά μας θέματα που βράζουν.
Τον ακούσατε ποτέ να απαντά στις υπερφίαλες αξιώσεις των γειτόνων μας, για την Ελληνική εθνική κυριαρχία;;;
(Βλέπε δηλώσεις της κυρίας Μπενάκη, πρώην προέδρου της Βουλής.)
Ο Πρωθυπουργός, και η τρικομματική Κυβέρνηση, είναι όλοι τους εκπρόσωποι της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης, και τηρούν σιγήν ιχθύος, ενώ οι γείτονες ζητούν επιτακτικά κομμάτια της Ελλάδος.
Διοικούμεθα από τα Μνημόνια που υπέγραψαν οι δοσίλογοι πολιτικοί.
Διοικούμεθα από τους Γερμανούς κ.κ. Ράϊχενμπαχ σαν κυβέρνηση, και Φούχτελο στη τοπική αυτοδιοίκηση.
Η σκιώδης κυβέρνηση της τρικομματικής συμμαχίας τηρεί άκρα του τάφου σιωπή ..
γύρω από το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης, όπως κάνει για όλα τα εθνικά μας θέματα. Ακόμη και στις εκάστοτε προεκλογικές περιόδους αποφεύγουν να ενημερώσουν το Λαό, γύρω από αυτό το φλέγον εθνικό θέμα, και εκφέρουν αερολογίες, «περί ανέμων και υδάτων», διότι έτσι έχουν διαταχθεί να πράξουν από τα αφεντικά τους της Ν.Τ.Π.

Αναφορικά με τη λαθρομετανάστευση οι Σιωνιστές Κοσμοκράτορες βρήκαν τον τρόπο να πλήξουν τη χώρα μας.
Το πρόβλημα αυτό δεν θα υπήρχε για τη χώρα μας, εάν οι δοσίλογοι πολιτικοί είχαν αντισταθεί στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων, και είχαν ενημερώσει το λαό, αλλά σαν δοσίλογοι που είναι συνεργάζονται με τον εχθρό του Ελληνισμού, τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία.
(Βλέπε δηλώσεις Jeffrey, «Χρειαζόμαστε μια παγκόσμια κυβέρνηση».)
Οι πολιτικοί μας δυστυχώς απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος, πράκτορες & στελέχη της Σιωνιστικής νομενκλατούρας, απεδείχθησαν εκ του αποτελέσματος κλέφτες, εφιάλτες, & προδότες του Ελληνισμού, όπως τους φωνάζει ο λαός στις διάφορες διαδηλώσεις, μαριονέτες του Διεθνούς Σιωνισμού, της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Η Σιωνιστική Ν.Τ.Π., με τη βοήθεια των εδώ δοσιλόγων & εφιαλτών πολιτικών, που υπέγραψαν τις διεθνείς συμφωνίες Σέγκεν,
& Δουβλίνο 1 & 2, άφησαν τα σύνορα από βορρά & ανατολάς αφύλακτα και ανοιχτά στο κάθε εισβολέα, έτσι «μπουκάρισαν» κατά το κοινώς λεγόμενο, μέσα πάσης φύσεως καρυδιάς καρύδια.
Λαοί, φυλαί, & γλώσσαι, ψάλλει η Αγία ημών Σιωνιστική Χριστιανική Ορθόδοξη Εκκλησία. Η Ελλάδα υποφέρει από υπογεννητικότητα, την οποίαν υποθάλπουν και προωθούν οι προδότες πολιτικοί με φορολογίες, ήλθαν και οι λαθρομετανάστες που γεννοβολούν σαν τα κουνέλια, και το πρόβλημα έγινε εκρηκτικό για την ύπαρξη του Ελληνισμού.
Τίποτε δεν έγινε τυχαίο σε αυτή τη χώρα, από τη χρεοκοπία, μέχρι τη λαθρομετανάστευση, ήταν όλα προγραμματισμένα από τη παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, και βρέθηκαν προδότες, πράκτορες του εχθρού του Ελληνισμού, και τα υλοποίησαν.
Ήδη κατά εκτιμήσεις διαφόρων εκτιμητών, οι λαθρομετανάστες από Βαλκανικές χώρες & Τουρκία μεριά, Αφρική & Ασία, ανέρχονται στο ήμισυ του Ελληνικού πληθυσμού, και είναι όλοι Μουσουλμάνοι, προς μεγάλη ικανοποίηση των Σιωνιστών παγκοσμιοποιητών.

Έτσι υλοποιείται το ρηθέν υπό του προφήτου Κίσσιγκερ λέγοντος,
«Για να χτυπήσουμε τους Έλληνες, πρέπει να τους πλήξουμε στη πατρίδα, ιστορία, πολιτισμό, γλώσσα, θρησκεία, ήθη & έθιμα.»
Έτσι έκαναν την Ελλάδα αποθήκη Μουσουλμάνων Ισλαμιστών έγχρωμων λαθρομεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Είσαι Χριστιανός στη Σαουδική Αραβία, πάς φυλακή, ενώ εδώ ισχύει το «Μπάτε σκύλοι αλέστε» που λέει ο λαός, και το «Ξέφραγο αμπέλι», η Ελλάς των δοσιλόγων & προδοτών πολιτικών πρακτόρων των Κοσμοκρατών. Άμεσος κίνδυνος Μουσουλμανοποίησης & Ισλαμοποίησης της χώρας επικρέμαται επί της κεφαλής μας, και οι ηγέτες της Χριστιανικής Ορθοδοξίας κοιμούνται όρθιοι, αφού η Μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος, αυτούς θα πλήξει πρώτα.
Ο Νόμος της Σαρίας είναι επί θύρας στη χώρα της Αθηνάς Παλλάδος.
Τέτοιος ξεπεσμός!!! Ήδη στη Θράκη υψώνουν τη σημαία της Ανεξάρτητης Τουρκικής Θράκης, στη Κρήτη το ίδιο, και οι Μουσουλμάνοι λαθρό της Αττικής Γης, έκαναν τζαμί & τέμενος τα προπύλαια του Πανεπιστημίου, και τις κεντρικές πλατείες της ιστορικής πόλεως των Αθηνών. Απαιτούν να αποκτήσουν πολιτικά δικαιώματα, και να τους δούμε βουλευτές στη Βουλή των Ελλήνων, και υπουργούς στην «Ελληνική» κυβέρνηση, που δεν θα είναι πια Ελληνική.

Έκαναν κατάληψη στην Ελληνική δημόσια παιδεία και υγεία.
Σπουδάζουν τα παιδιά τους με χρήματα των φορολογουμένων Ελλήνων,
Θεραπεύονται από ασθένειες που έφεραν από τις χώρες τους, με έξοδα των φορολογουμένων Ελλήνων.
Αυτοί τυγχάνουν ασύδοτοι και αφορολόγητοι. Ενώ οι Έλληνες πληρώνουν φόρους, αυτοί έχουν επιστροφές από την εφορία.
Συνταξιοδοτούνται από τα δημόσια ταμεία, ενώ έχουν λίγα χρόνια υπηρεσίας. Η αλληλεγγύη που πληρώνουμε εμείς οι Έλληνες, πηγαίνει όλη σε αυτούς. Καταντήσαμε υποπόδιον των ποδών των «λαθρό».
Κανένας νόμος δεν τους πιάνει. Μόνο ο πληβείος Έλληνας πληρώνει φόρους. Καταντήσαμε δούλοι των εισβολέων λαθρό στη πατρίδα μας.
Μας ληστεύουν και μας δολοφονούν, και ουδείς συγκινείται.
Τα Ελληνικά δημόσια σχολεία δεν είναι πια Ελληνικά, αφού η πλειοψηφία των μαθητών είναι Μουσουλμάνοι λαθρό.
Τα Ελληνικά δημόσια νοσοκομεία, που έγιναν με φόρους των Ελλήνων,
δεν είναι πια Ελληνικά, κατάντησαν ξενώνες των λαθρομεταναστών, πάσης φυλής και εθνικότητος, φορέων μολυσματικών ασθενειών.
Ήδη ασθένειες που τις είχαμε εξαφανίσει με τόσο κόπο και χρήμα, επανήλθαν και κατέκλυσαν τον Ελλαδικό χώρο, προς εξόντωση των Ελλήνων. Οι Μαλάριες, πνευμονίες, και σεξουαλικές νόσοι θερίζουν!!
Μερικοί αχυράνθρωποι πολιτικοί, και μερικοί αφελείς συμπολίτες μας λέγουν, γιατί να μην έλθουν, εμείς πως πήγαμε σε άλλες χώρες;;;
Εμείς πήγαμε νόμιμοι με χαρτιά, και κατόπιν προσκλήσεων, και με κάρτα υγείας, αυτοί παραβίασαν τα σύνορά μας, ήλθαν χωρίς χαρτιά, σαν εισβολείς σε ξένη χώρα, απρόσκλητοι, φορείς μολυσματικών νόσων, κίνδυνος θάνατος για τους Έλληνες κατοίκους.
Τους έφεραν εχθροί της Ελλάδος.
Αρχίζοντας από την Ελλάδα οι Σιωνιστές Παντοκράτορες θέλουν να Ισλαμοποιήσουν όλη τη γηραιά ήπειρο, οι Ευρωπαίοι ανθίστανται με τις πλάτες των Ελλήνων, αλλά ως πότε;;; Όπως λένε τα ΜΜΕ, ήδη στο Λονδίνο οι Μουσουλμάνοι ανέρχονται άνω του 51% του γηγενούς πληθυσμού των Άγγλων. Μαύρο είναι και το μέλλον για την Ελλάδα.

Οι Μουσουλμάνοι Ισλαμιστές θα καταστρέψουν τον αρχαίο Ελληνικό πολιτισμό, θα καταστρέψουν κάθε τι το Ελληνικό, θα καταστρέψουν το Βυζαντινό πολιτισμό, πάνε τα αρχεία μας και τα Μουσεία μας, πάνε τα αρχαία μνημεία, αγάλματα, και σύμβολα του Ελληνισμού με το πολιτισμό και την Ιστορία, πάει ο Παρθενώνας με την Ακρόπολη, πάει το Θησείο, πάνε οι Μυκήνες, πάνε οι Δελφοί, πάνε οι Θερμοπύλες, πάει η Δωδώνη, πάει η Ολυμπία, πάνε τα Μινωϊκά μουσεία στη Κρήτη, πάνε οι ναοί και οι εκκλησίες μαζί με την Ορθοδοξία, οι διάφοροι Ισλαμιστές Ταλιμπάν θα τα καταστρέψουν και στη θέση τους θα δούμε τζαμιά & τεμένη με μιναρέδες. Όπως οι πρώτοι φανατικοί Χριστιανοί κατέστρεφαν τα αρχαία μνημεία και τους αρχαίους ναούς, και στη θέση τους έχτιζαν αρχιτεκτονικά κακουργήματα, φτωχής τέχνης, και φτηνής κατασκευής. Η Αθήνα θα γίνει Μέκκα και Τζέντα, και η Ελλάδα, Σαουδική Αραβία, Αφγανιστάν, και Πακιστάν, αποικία και προτεκτοράτο της Τουρκίας του Νταβούτογλου, και εκείνου, που πρόσφερε το καραβάκι-σύμβολο συνεργασίας και συνεκμετάλλευσης του Αιγαίου στο κουτοπόνηρο Νταβούτογλου, βλέπετε το αίμα νερό δεν γίνεται. Θα εγκαταστήσουν εδώ Τούρκικο, Αραβικό, Μουσουλμανικό βάρβαρο δίκαιο και πολιτισμό.!!!
Ο Ελληνικός πολιτισμός, οι τέχνες, οι επιστήμες, τα Ελληνικά γράμματα, και η Ελληνική γλώσσα, θα ανήκουν πια στο παρελθόν και στην Ιστορία. Θα γράψουν νέα Ιστορία, όπως αυτή θα τους βολεύει.

Θα αλλάξουν το όνομα της πατρίδας μας, τη σημαία, και όλα τα σύμβολα, προς δόξαν των «Ελλήνων» εφιαλτών πολιτικών.
Όλα αυτά δεν είναι απαισιόδοξες προβλέψεις, αλλά μια πραγματικότητα, που αρχίσαμε ήδη να τη ζούμε.
Το Ισλάμ αγοράζει ότι βρεί από Ελλάδα, προκειμένου να την κάνει Ισλαμική χώρα, και οι αφελείς & επιπόλαιοι εφιάλτες πολιτικοί μας τρέχουν στο Κατάρ και στο Abu-Dhabi για Ισλαμικά κεφάλαια.
Ήδη οι Τούρκοι αγόρασαν το 51% της Μαρίνα στη γλυφάδα & Λέσβο,
για να τις κάνουν μυστικές στρατιωτικές βάσεις, για να καταλάβουν
εύκολα Αθήνα & Λέσβο, και οι δοσίλογοι πολιτικοί μας κοιμούνται όρθιοι, τον ύπνο του εφιάλτη. Σε εξέλιξη βρίσκεται οικονομική επέλαση των Τούρκων στη Θράκη, μιλάμε για γιουρούσι Τούρκων με Ισλαμικά κεφάλαια στη Θράκη , και στα νησιά του Αιγαίου.
Ο Jeffrey No: 2 τρέχει τώρα στο Κατάρ γονυπετής, να παρακαλέσει τους Αραπάδες με τις κελεμπίες να επενδύσουν στη χρυσή Ακτή της Αττικής Γης, επί του Σαρωνικού, ενώ εμείς έχουμε περισσότερα πετρέλαια & φυσικό αέριο από τους αραπάδες του Κατάρ & Abu Dhabi
Τέτοιος ξεπεσμός!!! Μιλάμε για ξεφτίλες πολιτικούς, που δεν κυλά Ελληνικό αίμα στις φλέβες τους. Φέρνουνε παρακαλετά το Ισλάμ στην Ελλάδα. Οι παμπόνηροι Τούρκοι, του κουτοπόνηρου Νταβούτογλου,
χρησιμοποιούν Ισλαμικά κεφάλαια για να αγοράσουν Ελλάδα.
Αν αγωνιστούμε μπορεί να κερδίσουμε την Ελλάδα, αν δεν αγωνιστούμε, τότε είμαστε χαμένοι από χέρι. Γέμισαν οι καφετέριες από απόστρατους Στρατηγούς & Ναύαρχους, οι οποίοι μακαριούντες,
αμπελοφιλοσοφούν, ψηφοφόροι του παλαιοκομματισμού, κρίνοντες τους πάντες και τα πάντα, αντί να ενεργοποιηθούν για τη πατρίδα.
Σκλάβος είναι αυτός που περιμένει να έλθει κάποιος εχθρός να επενδύσει στη χώρα του.
Η πατρίδα μας κυβερνάται από άνδρες αφελείς & επιπόλαιους, φοβισμένους, με παρανοϊκές ανθελληνικές ιδέες. (βλέπε Jeffrey κλπ).

Πιστεύω ότι μας κυβερνούν άνθρωποι μανιακοί, εφιάλτες, προδότες, & αχαλίνωτοι στη προδοσία του Ελληνισμού, στην εξυπηρέτηση των Σιωνιστών Παντοκρατόρων, στη πολιτεία και στην εκκλησία- Ορθοδοξία. (Βλέπε διάφορους πολιτικούς Σιωνιστές Jeffrey, Ααρών Αβουρί, Τούρκογλου, Βουβουζέλους & παρέα, που ρήμαξαν την Ελλάδα-πατρίδα, Εβραίους Τουρκο-Ορθόδοξους Βαρθολομαίους & CIA, Αλβανούς Εβραίους Παπούλιες & Ιερώνυμους, Μητροπολίτες με Εβραϊκά ονόματα Ιωήλ, Ησαϊας, Ιερεμίας, Εφραίμ, Ναούμ, Αβακούμ, και άλλους, δηλαδή ότι ανθελληνικό εστίν και λέγειν). Με τέτοια πολιτική, πνευματική, και θρησκευτική ηγεσία είναι ποτέ δυνατόν να πάει μπροστά μια χώρα;;; Θα καταντήσει ποδόμακτρον, υποπόδιον των ποδών των άλλων κρατών. Τα συμπεράσματα εκ του αποτελέσματος!!!
Δεν βλέπετε πως όλοι αυτοί κατάστρεψαν τη πατρίδα μας;;;
Οι δοσίλογοι πολιτικοί μας φοβούνται, γιαυτό μας καταστρέφουν, (βλέπε πολιτικές Ααρών Αβουρί, Jeffrey No:1 & Jeffrey No 2, Βουβουζέλων, Μπαρμπα-Φανούρη, κ.λ.π.).
Εμείς οι νέο-Έλληνες φταίμε που δεν αντιστεκόμαστε, που δεν επαναστατούμε, που ψηφίζουμε πάντα τους ίδιους προδότες, πιόνια του εχθρού της παγκόσμιας Σιωνιστικής Δικτατορίας, αυτούς που μας έβαλαν στη χρεοκοπία, και μας κατάστρεψαν. Εμείς οι βολεμένοι, οι καλοπροαίρετοι, οι καλοχορτασμένοι, οι αδιάφοροι, οι αφελείς και επιπόλαιοι ψηφοφόροι, οι συνταξιούχοι Στρατηγοί του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, οι καναπεδάτοι, που τα βλέπουμε όλα ρόδινα και ωραία, αρκεί να τα κάνει η παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Τώρα να δείτε που θα ψηφίζουνε και οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες, τι κακό έχει να γίνει στην Ελλάδα. Τώρα να δείς συνταξιούχε Στρατηγέ,
Όργανο του Σιωνιστικού ΝΑΤΟ, με επιτελείο τη καφετέρια, τι αξία θα έχει η ψήφος σου, που θα μετράει όσο η ψήφος του Νιγηριανού και του Αφγανο-Πακιστανού λαθρομετανάστη.
Τις Δημοκρατικές διαδικασίες, οι Σιωνιστές Παγκοσμιοποιητές, τις εξευτέλισαν, με τη βοήθεια των προδοτών πολιτικών, εκείνων που συνταξιούχε Στρατηγέ , ψηφίζεις και θαυμάζεις.
Για τα δεινά μας φταίει η βαρβαρότητα της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. που έρχεται μεταμφιεσμένη, κάτω από το προσωπείο των διαφόρων Jeffrey.
Κάτω από άνομες συμμαχίες και συμφωνημένες υποδουλώσεις των πρόθυμων προδοτών πολιτικών.
Επιδίωξη της Σιωνιστικής τυραννίας, είναι αφενός να πτωχεύσουν οι Έλληνες, για να αρπάξουν τον εθνικό δημόσιο πλούτο,
«αντιστάσεως μη ούσης», και αφετέρου οι πολίτες να είναι απασχολημένοι με προβλήματα επιβίωσης, ώστε να μη μένει χρόνος για αντίσταση στα σχέδια των Κοσμοκρατόρων που είναι η Γεωπολιτική και Γεωστρατηγική της περιοχής.

Προ 2000 χρόνια ο τότε Σιωνισμός με το Παύλο-Σαούλ, μας έφερε τον Εβραιο-Χριστιανισμό, που κατάστρεψε τον Ελληνικό πολιτισμό και σήμερα πάλιν ο διεθνής Σιωνισμός μας φέρνει τον Ισλαμισμό, με τους Μουσουλμάνους λαθρομετανάστες, για να καταστρέψουν ότι απέμεινε. Εις το εγγύς μέλλον αντί για Χριστούγεννα, θα εορτάζουμε Χανουκά, και Ραμαζάνι για να είμαστε νόμιμοι. Ήδη οι δοσίλογοι πολιτικοί καταργούν τη Κυριακή αργία των Χριστιανών, για να φέρουν αργία το Σάββατο των Εβραίων, και τη Παρασκευή των Μωαμεθανών.
Ότι ζητήσουν οι ξένοι επικυρίαρχοι, αυτό πράττουν οι δοσίλογοι πολιτικοί. Τη λέξη ΟΧΙ δεν τη γνωρίζουν, είναι πάντα οσφυοκάμπτες. Πρέπει να αντιτάξουμε αντίσταση στη Σιωνιστική παγκόσμια εξουσία, που αντιπροσωπεύουν οι Σιωνιστικές δυνάμεις ΗΠΑ, Ε.Ε., ΝΑΤΟ, κ.λ.π. αλλιώς πάμε χαμένοι. Οι ΗΠΑ είναι η μητέρα πατρίδα του Σιωνισμού. Η λευτεριά κερδίζεται με αγώνες. Είναι παγκόσμια αποκλειστικότητα όλα τα διεθνή ΜΜΕ να ασχολούνται με την Ελληνική πολιτική ζωή, και με τη κατάσταση της οικονομίας της Ελλάδος. Εδώ κινδυνεύει η μεγαλύτερη οικονομία της οικουμένης, των ΗΠΑ με χρεοκοπία, και δεν γίνεται τόσος θόρυβος, όσος για της Ελλάδος. Πράγματι η Σιωνιστική παγκόσμια Δικτατορία, έχει στραφεί κατά της Ελλάδος, και συντονίζει όλα τα φερέφωνα δουλικά τους όργανα, και όλους τους πολιτικούς και πνευματικούς διεφθαρμένους φορείς πολιτικής και θρησκευτικής εξουσίας, εναντίον της Ελλάδος.
Οι Κοσμοκράτορες εξουσιαστές και Επικυρίαρχοι του πλανήτη, σχεδιάζουν σμίκρυνση της Ελλάδος με πρόφαση το Ισλάμ που ήρθε και εγκαταστάθηκε εδώ στη πατρίδα μας. Στα σχολεία των ΗΠΑ & Καναδά, διδάσκουν ότι ένα μεγάλο μέρος της Ελληνικής επικράτειας κατοικείται από Μουσουλμανικό πληθυσμό. Τυπώνουν χάρτες που εμφανίζουν τη νότιο Ελλάδα ως Μουσουλμανική χώρα.
Η μαζική λαθρομετανάστευση είναι ένα φαινόμενο του οποίου τα αίτια
εξακολουθούν να κρύβονται έξυπνα από το σύστημα, και η πολυπολιτισμική προπαγάνδα προσπαθεί ψευδώς να την εμφανίζει ως αναπόφευκτη. Το φαινόμενο αυτό δεν είναι αυθόρμητο, αλλά καλά σχεδιασμένο από τους Σιωνιστές επικυρίαρχους της Γης, αφού αυτοί χρηματοδοτούν τους διακινητές των λαθρομεταναστών, (ο δε Σόρος προσφέρεται να τους χτίσει ηλιακά ενεργειακά σπίτια στην Ελλάδα), και το φαινόμενο αυτό αποσκοπεί να καταστρέψει εντελώς το πρόσωπο της Ευρώπης, αρχής γενομένης από την Ελλάδα.

Η Ε.Ε. είναι δικό τους έργο, γιαυτό οι Άγγλοι μυημένοι από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση, αρνήθηκαν να μπούνε στην Ευρωζώνη, και τώρα απειλούν να αποχωρήσουν από την Ευρωπαϊκή ενοποίηση. Το όλο σχέδιο της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, τέθηκε υπό την ηγεσία των Σιωνιστικών ΗΠΑ να το υλοποιήσουν.
Η Ε.Ε. θα αποτελούσε το πρώτο βήμα για τη δημιουργία της παγκόσμιας Σιωνιστικής κυβέρνησης, γιαυτό όλη η πολιτική ηγεσία της Ε.Ε. είναι Σιωνιστές, ή πιόνια και μαριονέτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π.
Τα σχέδια της Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης λένε ότι οι λαοί της Ε.Ε. δεν θα είναι πια οι παλαιοί λαοί της γηραιάς ηπείρου, αλλά ένα συνονθύλευμα, ένα είδος υπανθρώπων που θα προέρχονται από επιμιξία με άλλους λαούς του πλανήτη. Δηλώνουν ξεκάθαρα ότι θα πρέπει οι λαοί της Ευρώπης να διασταυρωθούν με Ασιατικές & Αφρικανικές έγχρωμες φυλές, έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα πολυεθνικό μείγμα χωρίς ποιότητα, χωρίς ιστορία και πολιτισμό, και εύκολα ελεγχόμενο και διαχειρίσιμο από τη παγκόσμια Σιωνιστική διακυβέρνηση.
Διακηρύσσουν τη κατάργηση του δικαιώματος αυτοδιάθεσης των λαών, και στη συνέχεια την εξάλειψη των εθνών, μέσω της μαζικής μετανάστευσης. Οι ιδέες των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων και εξουσιαστών του πλανήτη Γη, είναι οι κατευθυντήριες αρχές της σημερινής Ε.Ε. Δυστυχώς η εφαρμογή του κακού έγινε από την Ελλάδα. Η Ελλάς εκλήθη- μέσω δοσιλόγων πολιτικών- να γίνει το πειραματόζωο της Ε.Ε. & της Ν.Τ.Π. όσον αφορά τη λαθρομετανάστευση, γιαυτό μας χρεοκόπησαν με δόλια μέσα & σχέδια.
Η πεποίθηση ότι οι λαοί της Ευρώπης θα πρέπει να αναμειχθούν με μαύρους Αφρικανούς, και κίτρινους Ασιάτες, για να καταστραφεί η ταυτότητα των λευκών Ευρωπαίων, και να δημιουργηθεί μια ενιαία φυλή μιγάδων, είναι η βάση των προγραμμάτων της παγκόσμιας Σιωνιστικής διακυβέρνησης. Ο Σιωνιστικός Ο.Η.Ε. αγωνίζεται να γίνουν δεκτά τα εκατομμύρια των μεταναστών, μέσω διεθνών συμφωνιών, συμβάσεων, και συνθηκών, έτσι ώστε να υλοποιηθούν τα προγράμματα και τα σχέδια του Διεθνούς Σιωνισμού, απέναντι στην Ευρωπαϊκή λευκή φυλή, και ουδείς Ευρωπαίος πολιτικός συγκινείται, ή μάλλον συνεργάζονται στην εφαρμογή των αποτρόπαιων σχεδίων των Σιωνιστών Κοσμοκρατόρων. Δεν είδατε ότι για Γ.Γ. του Ο.Η.Ε. διάλεξαν μια κίτρινη αμίλητη Μούμια;;;
Μεγάλο το μίσος της φυλής των Σημιτών Σιωνιστών Επικυρίαρχων, κατά της λευκής φυλής, γιαυτό προσπαθούν να την εξαφανίσουν μέσω της λαθρομετανάστευσης, και της επιμιξίας των διαφόρων κατοίκων του πλανήτη, ώστε να υπάρχει μία φυλή μιγάδων, με άρχουσα τάξη & ελίτ τους Σιωνιστές Παντοκράτορες, & Κοσμοκράτορες Σημίτες της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Σιωνιστικής παγκόσμιας διακυβέρνησης.
Εν όψει αυτής της καταστάσεως ευρισκόμενοι, υπενθυμίζουμε, ο Πατριωτισμός και η Ελευθερία δεν είναι μόνο δικαίωμα, είναι καθήκον προς τη πατρίδα, εάν θέλουμε να ζήσουν τα παιδιά μας ελεύθεροι.
Ο Ελληνικός λαός περιμένει από τον κάθε Έλληνα δικαστή, να αναδειχθεί ένας νέος ήρωας «Πωλυζωϊδης» & «Τερτσέτης», και όχι υπάλληλος της Σιωνιστικής Ν.Τ.Π. & Παγκοσμιοποίησης.
Τελειώνοντας αναφέρω ένα λαϊκό τραγούδι του Νότη Σφακιανάκη
με τίτλο «Πατρίδα μου»,
«Λυσασμένα σκυλιά, θέλουν πάλι ξανά, να ξεσκίσουν τη Γη σου».

ΑΝΤΩΝΗΣ Ι. ΓΡΥΠΑΙΟΣ
Διεθνολόγος
E-mail: ant.grypaios@gmail.com

http://ksipnistere.blogspot.gr/

Αρέσει σε %d bloggers: