Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Η Μικρασία"ΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πολιτιστικός Σύλλογος Λαυρίου “Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ”: Το φλουρί στο φτωχό….

Σε μια λιτή εκδήλωση στη ζεστή και κατάμεστη κυριολεκτικά αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα ο Πολιτιστικός  Σύλλογος Λαυρίου Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ έκοψε την πίτα του για το καλό της νέας χρονιάς.

ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ Η ΜΙΚΡΑΣΙΑ

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του προέδρου, κυρίου Δεληγιάννη, ο οποίος, αφού επεσήμανε πως φέτος  στόχος του συλλόγου δεν ήταν να οργανώσει μια ανοιχτή κοσμική εκδήλωση, αλλά μια λιτή συνάντηση για τα μέλη και τους φίλους του, προκειμένου να έχει παράλληλα τη δυνατότητα να ενισχύσει το επισιτιστικό έργο που καθημερινά επιτελεί το Πνευματικό Κέντρο του Ιερού Ναού του Αγίου Ανδρέα, ευχήθηκε σε όλους μια καλή νέα χρονιά με κάθε καλό.
Στη συνέχεια, ο Πανοσιολογιότατος πατέρας Κωνσταντίνος Συρίγος με το μαθητή Χρήστο Βαττή από τη Νεανική Μαθητική Χορωδία του Πνευματικού Κέντρου ευλόγησε την πίτα ευχαριστώντας το σύλλογο για το έμπρακτο ενδιαφέρον που πάντα επιδεικνύει για το έργο του Πνευματικού Κέντρου.
Η υπεύθυνη του χορευτικού τμήματος, κυρία Πασχαλιά Μακαρώνη ευχαρίστησε τον πρόεδρο του συλλόγου Μακεδόνων, κύριο Τζώγα, για την ευγενική παραχώρηση των γραφείων τους, ώστε να πραγματοποιούνται τα μαθήματα χορού του συλλόγου και ενημέρωσε τα μέλη πως τα μαθήματα ξεκινούν και πάλι, μετά το σύντομο διάλειμμα για τις διακοπές των Χριστουγέννων, την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους  η αντιπρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λαυρεωτικής και μέλος μας, κυρία Κουμπλή, ο πρόεδρος του συλλόγου Μακεδόνων, κύριος Τζώγας, ο γραμματέας του συλλόγου Ποντίων, κύριος Σιαμίδης, ο πρόεδρος του Κυνηγετικού συλλόγου και μέλος μας, κύριος Ματιάς, ο πρόεδρος του συλλόγου Ηπειρωτών και Οικιστών Αγριλέζας, κύριος Λαμπίρης, ο πρόεδρος των συνταξιούχων ΙΚΑ  Λαυρίου, κύριος Κιρκίνης και ο κύριος Τσίτουρας από το σύλλογο Πελοποννησίων.

Το Δ.Σ του συλλόγου ευχαριστεί τον Πανοσιολογιότατο πατέρα Κωνσταντίνο Συρίγο για τη διάθεση του χώρου του Πνευματικού Κέντρου, όπως και τις εθελόντριες που ακαταπόνητα βοήθησαν για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης. Ένα μεγάλο ευχαριστώ, τέλος,  στις κυρίες του συλλόγου για τις γλυκές δημιουργίες που κι αυτή τη φορά πρόσφεραν.

Το Δ.Σ του συλλόγου εύχεται  μια χρονιά με κοινωνική αλληλεγγύη, ώστε να είναι καλή για όλους μας.

Και του Χρόνου!!

100_0694

100_0682

100_0688

100_0667

100_0666