Ποιος φταίει που πεθαίνουν από τη πείνα τα παιδιά της Αφρικής;

Ένα από τα εκατομμύρια θύματα των Εβραϊκών τραπεζικών οικογενειών Rothschild, Rockefeller, Warburg κτλ.. Τα παιδιά αυτά δεν πεθαίνουν γιατί φταίμε “εμείς” γενικά και αόριστα.. Αυτοί που φταίνε έχουν όνομα, επώνυμο και.. φυλή!

Tα ορυχεία χρυσού και πολύτιμων λίθων σε όλη την νότια Αφρική μέχρι την Αίγυπτο τα εκμεταλλεύονται δύο οικογένειες , Rhodes σε μια κοινοπραξία με την οικογένεια Rothscild.

Τα πετρέλαια του Νίγηρα τα εκμεταλλεύεται ο εξάδελφος Rockfeller. Αυτοί οι Εβραίοι τραπεζίτες εξοντώνουν τον λαό της Αφρικής και το φταίξιμο σύμφωνα με την Unisef και την Action Aid είναι δικό μας γιατί δεν προσφέρουμε από το υστέρημα μας για να σώσουμε τα παιδιά που πεθαίνουν.

Όχι ο πόνος, η δυστυχία , η εκμετάλλευση και ο θάνατος δεν σταματούν με ελεημοσύνες, αλλά με δράση και καταγγελία απέναντι σε αυτούς που τα προκαλούν. Ο Νίτσε είχε πει κάποτε “Αληθινά, δεν τους μπορώ τους συμπονετικούς, που είναι μακάριοι μέσα στη συμπόνια τους: τους λείπει πάρα πολύ η ντροπή.”

Cecil Rhodes – Ο “Κολοσσός της Αφρικής” και το μονοπώλιο των διαμαντιών
Πόσοι άραγε απο τους ανθρώπους γνωρίζουν τον Cecil Rhodes;Η απάντηση είναι ελάχιστοι.Ακόμη λιγότεροι γνωρίζουν οτι ήταν Χαζάρος εβραϊκής καταγωγής.Οι λίγοι που γνωρίζουν την ιστορία του και τη δράση του,έχουν αντιληφθεί οτι ο Rhodes ήταν ένας απο τους ανθρώπους που οραματίστηκαν την Νέα Τάξη Πραγμάτων.
Υπήρξε ο νούς της Στρογγυλής Τραπέζης,την οποία πραγματοποίησε ο Λόρδος Alfred Milner.

Ο Ρόουντς δεν ήταν ένας τυχαίος άνθρωπος.Συνεργάστηκε το 1888 με τον χρηματιστή Άλφρεντ Μπέϊτ και τον αυτοκράτορα των Τραπεζών,Nathaniel Rothschild(επίσης εβραϊκής καταγωγής) προκειμένου να εξαγοράσει όλες τις αντίπαλες εταιρίες εξόρυξης διαμαντιών της Αφρικής.
Προϊόν αυτής της δράσης του ήταν η De Beers Consolidated Mines.Με αυτή του την κίνηση έγινε ο πιο ισχυρός άνδρας στην Αφρική.

Διετέλεσε Πρωθυπουργός της Αποικίας του Ακρωτηρίου και οραματίστηκε την επέκταση και σταθεροποίηση της Βρετανικής διοίκησης στην Αφρική.
Το πιο φιλόδοξο απο όλα τα σχέδιά του ήταν η”Αυτοκρατορική Ομοσπονδία”,η επέκταση δηλαδή της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.

Όταν γνωρίζει κάποιος την πραγματική καταγωγή του Σέσιλ Ρόουντς τοτε μπορεί εύκολα να κατανοήσει τι πραγματικά εννοούσε οταν έλεγε πως:”Θεωρώ οτι είμαστε η τελειότερη φυλή στον κόσμο και οτι,όσο μεγαλύτερο μέρος του κόσμου κατοικήσουμε,τόσο το καλύτερο για την ανθρώπινη φυλή…Επιπροσθέτως,η απορρόφηση του μεγαλύτερου τμήματος του κόσμου απο εμάς θα σήμαινε,πολυ απλά,το τέλος κάθε πολέμου”.

Όποιος διαφωνεί οτι ο Ρόουντς δεν εννοεί την αγγλική φυλή αλλά αυτή στην οποία ανήκε πραγματικά,δεν έχει παρα να δει τι συνέβη οταν οι Εβραίοι αργυραμοιβοί κατέφθασαν στην Βρετανία:άρχισαν να δανείζουν στους πάντες,ακόμη και στους Βασιλιάδες και μάζεψαν μέσω της τοκογλυφίας όλο τον πλούτο των Αγγλων.Αν βέβαια οι Αγγλοι ήταν η τελειότερη φυλή δεν θα γίνοταν οικονομικοί σκλάβοι των Εβραίων τραπεζιτών μέσα στην ίδια τους τη χώρα!!!

Για να επιτύχει το παραπάνω όραμά του,πρότεινε την ίδρυση μιας μυστικής εταιρείας που θα έιχε ένα και μόνο στόχο:την επέκταση της Βρετανικής Αυτοκρατορίας.Η μυστική αυτή εταιρεία θα είχε μέλη απο όλα τα μέρη της Βρετανίας και θα αποσκοπούσε στην συντριβή κάθε ελλείψεωςς νομιμοφροσύνης και κινήματος που θα στόχευε στην κατάτμηση της Αυτοκρατορίας.

Ηταν τόσο δραστήριος που περιφρονούσε τον Ελευθεροτεκτονισμό στον οποίο είχε εισχωρήσει.Ηταν μέλος της Απολλώνιας Τοπικής Συνέλευσης του Τεκτονικού Τάγματος.

Το 1891 εκμυστηρεύτηκε στο Λόρδο Esher, οτι ο Λόρδος Ρόθτσιλντ “είναι απολύτως ανίκανος να κατανοήσει τις ιδέες μου.Επιχείρησα να του τις εξηγήσω,αλλά μπορούσα να καταλάβω απο την έκφραση του προσώπου του οτι δεν του έκαναν καμιά εντύπωση…και απλώς σπαταλούσα το χρόνο μου”.

Ιερός Αυγουστίνος

http://www.katohika.gr

Αρέσει σε %d bloggers: