Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Μας τα δίνετε όλα ή σας πάμε σε ανεξέλεγκτο πόλεμο με όλες τις συνέπειες…

Η λογική του καπιταλιστικού Νεοφιλελευθερίστικου συστήματος είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τα παίρνουν όλα από τους λαούς με κάποιο τρόπο.

Αυτό σήμερα το πετυχαίνουν πολύ ποιο εύκολα με την χρήση της τεχνολογίας του διαδικτυακού συστήματος έχοντας καταφέρει να ελέγχουν με ακρίβεια τα παρακάτω:

 1. Τον πλήρη έλεγχο των   πολιτών σε ότι αφορά σε προσωπικά-κοινωνικά-και οικονομικά δεδομένα.
 2. Τον πλήρη έλεγχο των διατραπεζικών κινήσεων με αποτέλεσμα να έχουν άριστη εικόνα για τις δυνατότητες και τις κινήσεις των κρατών και των πολιτών.
 3. Τον πλήρη έλεγχο του διεθνούς εμπορίου και των διεθνώς εμπορικών κινήσεων κάθε χώρας και κάθε επιχείρησης.
 4. Τον πλήρη έλεγχο των μεταφορών κάθε μορφής είτε πολιτών είτε εμπορευμάτων.
 5. Τον πλήρη έλεγχο κάθε μορφής ανάπτυξης  μιας χώρας αφού ελέγχουν το εργατικό δυναμικό, τις πιστώσεις και τα είδη παραγωγής.

 Η Ελλάδα ήταν η πρώτη χώρα σε παγκόσμιο επίπεδο που «προσφερόταν» για να μπορέσουν να πειραματιστούν στα παραπάνω και να τα εφαρμόσουν με επιτυχία, για τους παρακάτω λόγους:

 1.   Είναι χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης και μπορούν να τις επιβάλλουν ψευδοκανόνες και ψευδοδιλλήματα  για να μπορεί να συνυπάρχει με τους Ευρωπαίους «εταίρους», του τύπου, «μέσα –έξω από την Ευρώπη», «Ευρώ η δραχμή», ΚΛΠ.
 2.  Έχει έναν λαό που μπορεί να παράγει στους υψηλότερους ρυθμούς σε σχέση με τους άλλους λαούς του κόσμου.
 3.  Είναι στην καλύτερη γεωστρατιγηκή θέση του κόσμου.
 4.  Θεωρείται πολύ πλούσια χώρα που δεν στερεύει ποτέ .

Ο σημαντικότερος λόγος όμως είναι ότι υπάρχουν όροι από την ίδρυση της που αφορούν την «ελεύθερη» ύπαρξη της σαν «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΧΩΡΑ» που αν δεν τηρούνται θεωρείται «ΑΙΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ».

Δυστυχώς τέτοιοι όροι είναι:

 1. Η θρησκευτική ένταξη της Ελλάδας υπό τον έλεγχο της Ρωσίας.
 2. Η Διοικητική ένταξη της Ελλάδας υπό τον έλεγχο της Γερμανίας.
 3. Η Οικονομική –εμπορική, ένταξη της Ελλάδας υπό τον έλεγχο των, Αγγλίας-Γερμανίας-Γαλλίας.
 4. Η πρώτη γλώσσα υποχρεωτική τα Αγγλικά ,υπό τον έλεγχο της Αγγλίας.
 5. Το δίκαιο εφαρμογής των ανωτέρω να είναι το Αγγλικό.
 6. Η μη αξιοποίηση του ενεργειακού και πολιτιστικού πλούτου της Ελλάδας χωρίς την έγκριση των  Αγγλίας-Ρωσίας-Γαλλίας  και Γερμανίας.
 7. Στα παραπάνω και σε ότι αφορά την διοικητική και την ενεργειακή διαχείριση της Ελλάδος μετά τον Β Παγκόσμιο πόλεμο μεγάλο μερίδιο έχουν κερδίσει και οι Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής.

Οι παραπάνω,  επειδή θεωρούν ότι όλα αυτά τους ανήκουν , σήμερα αντί να μας κάνουν έναν πόλεμο και να μας φέρουν στο μηδέν, και αφού θα μας τα πάρουν όλα, περιουσίες-χρήματα κλπ, θα αρχίσουν σιγά σιγά και να μας βάζουν υπό πλήρη έλεγχο μέσω διαδικτύου και να μας τα δίνουν σε βάθος 50 η ακόμα και 100 ετών.

Δηλαδή μας λένε»
ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ Η ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ… ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ»!!!

Του Περικλή Αθανασόπουλου
http://thoureios.blogspot.gr