Planned-Opolis: Μας ετοιμάζουν ένα φριχτό μέλλον!

Δεν υπάρχουν πλέον θεωρίες συνομωσίας, απλά μια απειλητική πραγματικότητα. Η Agenda 21 είναι ένα “σχέδιο δράσης” των Ηνωμένων Εθνών που ουσιαστικά καθορίζει το πώς οι πολίτες θα ζουν στον 21ο αιώνα.

Υπό το πρόσχημα της οικο-βιωσιμότητας, της οικολογικής συνείδησης, της καταλυτικής επέμβασης του ανθρώπου στο περιβάλλον, το σχέδιο μειώνει τελικά, τις ελευθερίες και τις συνθήκες διαβίωσης των πολιτών, για να μην αναφέρουμε τη μείωση των ατομικών δικαιωμάτων και τα δικαιώματα ιδιοκτησίας. Ένα σημαντικό στοιχείο αυτού του σχεδίου δράσης είναι να απομακρύνει τους πολίτες της υπαίθρου και των προαστιακών περιοχών από τα σπίτια τους και να τους αναγκάσει να ζήσουν σε πυκνοκατοικημένες, προσχεδιασμένες και ιδιαίτερα ελεγχόμενες μεγαλουπόλεις. Η παγκόσμια ελίτ θέλει να έχει τους πολίτες απόλυτα εξαρτώμενους από αυτήν, να χρησιμοποιούν λιγότερο χώρο, να κατέχουν όσο το δυνατόν λιγότερη γη και ακίνητα και να εξαρτώνται πλήρως από τα κρατικά μέσα μαζικής μεταφοράς.

Εταιρείες όπως η IBM εμπλέκονται ιδιαίτερα στη δημιουργία αυτών των «έξυπνων πόλεων».

Συγκεκριμένα μέτρα τώρα παίρνονται ώστε να προωθηθεί αυτό το σχέδιο. Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί να εφαρμόσει νέες πολιτικές για να αποθαρρύνει τους ανθρώπους να ζουν στα προάστια και τους προωθήσει σε μεγάλες πόλεις. Μία έκθεση από το Fox News, αποκαλύπτει πολλά γι αυτό το σκοπό. Ωστόσο, το περίεργο ή μάλλον το αποκαλυπτικό, του πως η παγκόσμια ελίτ ελέγχει όλες τις κυβερνήσεις, ανεξαρτήτως κομμάτων , πολιτικών θέσεων και ηγετών, είναι ότι ενώ η έκθεση κατηγορεί τον Ομπάμα και τους Δημοκρατικούς για το σχέδιο, αποκαλύπτεται ότι είχε τεθεί ήδη στην πράξη, όταν ο Μπους και οι Ρεπουμπλικάνοι ήταν στην εξουσία. Τα σχέδια της παγκόσμιας ελίτ, προγραμματίζονται άσχετα με το ποιος είναι στην εξουσία. Δείτε το βίντεο που ακολουθεί:

Ένα σύντομο βίντεο επίσης που δημοσιεύτηκε πριν από δύο χρόνια με το όνομα “Planned-Opolis” και δημιουργήθηκε από το Forum for the Future (Φόρουμ για το Μέλλον) και το οποίο χρηματοδοτήθηκε από εταιρείες όπως η Bank of America, η City of London Corporation, PepsiCo UK, Time Warner, Royal Dutch Shell και η Vodafone), περιγράφει πώς μια προγραμματισμένη πόλη θα μπορούσε να λειτουργήσει.

Ενώ η μικρή γυναίκα των κινουμένων σχεδίων προσπαθεί να τα κάνει όλα να φαίνονται καταπληκτικά, μια προσεκτικότερη ματιά αυτού του βίντεο θα αποκαλύψει λεπτομέρειες ανατριχιαστικές.
Η τροφή και νερό θα ρυθμίζονται και θα μοιράζονται με δελτίο από ένα “Global Food Council” {«Παγκόσμιο Συμβούλιο Τροφίμων”}, το οποίο θα έχει τον πλήρη έλεγχο στη γεωργία. Το κρέας θα είναι μια σπάνια απόλαυση και θα μπορεί κανείς να το απολαμβάνει μόνο σε ειδικές περιπτώσεις.
Το κράτος θα αποφασίζει τι επάγγελμα θα ακολουθήσει κανείς και θα ορίζεται από ανακοινώσεις σταδιοδρομίας (“designated career announcements” ). Κανείς δεν θα μπορεί να επιλέξει το επαγγελματικό του μέλλον, αλλά θα προκαθορίζεται η εργασία που θα κάνει, πως θα την κάνει και για πόσο χρόνο θα την κάνει.

Η κίνηση και η συμπεριφορά θα ελέγχεται από μια πιστωτική κάρτα θερμίδων που θα συνδέεται με ένα έξυπνο τηλέφωνο το οποίο και θα κατανέμει το ποσό της μετακίνησης ή των ταξιδιών των πολιτών μέσα στιςPlanned-Opolis, που θα επιτρέπεται να κάνουν. Η ιδιωτική ιδιοκτησία των αυτοκινήτων θα απαγορευτεί για τους μη ελιτιστές, διότι, «το κράτος γνωρίζει ότι απλά δεν θα είναι πρακτικό πια.”
«Το καταλαβαίνετε έτσι δεν είναι;», επιμένει η χαμογελαστή γυναίκα-σκλάβος στο βίντεο, που φαίνεται να απολαμβάνει το γεγονός ότι μπορεί να «σβήσει τον εγκέφαλο της και να πάει στη δουλειά,” προσθέτοντας, “Με τόσους πολλούς ανθρώπους γύρω μου, είμαι ευτυχής που υπάρχει ένας mega-υπολογιστής που ελέγχει τα πάντα. “!!!

Για εκείνους που αντιστέκονται και εξακολουθούν να προσκολλώνται στο πνεύμα της ελευθερίας σε πείσμα του κράτους και των υπερ-υπολογιστών που θα ελέγχουν το δίκτυο των σκλάβων, υπάρχει το «cry freedom ghetto», στρατόπεδα φυλάκισης για …αντάρτες που έχουν αποκλειστεί από το να πάρουν θέσεις εργασίας και πρόσβαση σε υψηλή ταχύτητα μεταφοράς ή το Διαδίκτυο
Άλλα σενάρια που σχεδιάστηκαν από το Forum for the Future (Φόρουμ για το Μέλλον )είναι ελαφρώς διαφορετικά, αλλά όλα έχουν κοινά θέματα: δραστική μείωση των προνομίων των δικαιωμάτων και ελευθεριών, συνεχή αναφορά σε «μια ελίτ” που θα έχει τα αποκλειστικά δικαιώματα για τα αυτοκίνητα και άλλες «πολυτέλειες» και έλεγχο του κράτους σε όλες τις πτυχές της ζωής.
Μας ετοιμάζουν ένα φριχτό μέλλον…..Αντισταθείτε…

Γράφει η Eva Cat
http://www.hellas-now.com

Αρέσει σε %d bloggers: