Ο άστεγος που στόλιζε με λουλούδια και μπιμπελό το παγκάκι του στην Μαρασλή

Ως ευγενέστατο και πολύ καθαρό παππού περιγράφουν κάτοικοι της περιοχής, σε επικοινωνία τους με το iefimerida.gr, τον άστεγο της οδού Μαρασλή που μέχρι πολύ πρόσφατα είχε στήσει στο δρόμο του Κολωνακίου το δικό του… νοικοκυριό.

Ο γέροντας είχε μετατρέψει το παγκάκι όπου κοιμόταν στην οδό Μαρασλή σε σπίτι, με μπιμπελό και λουλούδια. «Κάθε μέρα έπαιρνε τη σκούπα και σκούπιζε όλη τη Μαρασλή. Μάλιστα, έκανε παρατηρήσεις σε όσους βρόμιζαν το δρόμο. Το κρεβάτι του ήταν πάντα στρωμένο στην εντέλεια» υποστηρίζουν κάτοικοι της περιοχής.

Και όμως λίγες ώρες αφότου οι φωτογραφίες με το περιποιημένο παγκάκι του αστέγου άρχισαν να κάνουν το γύρω του Διαδικτύου μέσω των social media ένα φορτηγάκι του Δήμου, όπως καταγγέλλουν κάτοικοι της περιοχής, μάζεψε τα πράγματα του γέροντα.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες αφού το βανάκι του Δήμου μάζεψε τα πράγματά του στην περιοχή έκανε την εμφάνισή του και ένα περιπολικό στο οποίο επιβιβάστηκε ο ηλικιωμένος.

Πάντως, όπως αναφέρουν κάτοικοι της περιοχής κάθε βράδυ ο άστεγος επιστρέφει στο σημείο που μέχρι πρότινος είχε στήσει το νοικοκυριό του για να κοιμηθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος είναι βουλγαρικής καταγωγής και δεν μιλά καθόλου ελληνικά.

iefimerida

Αρέσει σε %d bloggers: