Κρητικός Ντάκος
Υλικά
– 5 κριθαροκούλουρα Σαμαριά
– 3 ώριμες ντομάτες ή έτοιμο πολτό ντομάτας
– τυρί φέτα (όση θέλετε εσείς)
– ελαιόλαδο
– μαιντανό για το σερβίρισμα
Οδηγίες
1. Τρίβουμε στον τρίφτη τις ντoμάτες μεχρι να γίνει σάλτσα
2. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα κριθαροκούλουρά μας με το μίγμα.
3. Πασπαλίζουμε τα κριθαροκούλουρα με τριμένη φέτα (οσο σας αρέσει).
4. Τελειώνουμε προσθέτοντας ελαιόλαδο και μαιντανό.