Φτερούγες Kοτόπουλου Mαριναρισμένες στο Mέλι

Υλικά

•    Μέλι Άξιον Εστί Ανθέων και Δάσους
•    1 κουταλάκι κύμινο
•    Κολίανδρο και κάρδαμο
•    1 κουταλιά Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
•    8 Φτερούγες κοτόπουλο (αυξάνετε αναλόγως τον αριθμό ατόμων)

Εκτέλεση
Αναμειγνύετε 1 κουταλάκι κύμινο, κολίανδρο, και κάρδαμο και προσθέτετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και λίγο ελαιόλαδο.

Αλείψτε το μείγμα σας στις φτερούγες κοτόπουλου και αφήστε να μαριναριστούν για περίπου μισή ώρα.

Ψήνετε τις φτερούγες στο γκριλ ή στο φούρνο στους 180 C και αλείφετε με το μείγμα κατά τη διάρκεια του ψησίματος.

Αρέσει σε %d bloggers: