Φτερούγες Kοτόπουλου Mαριναρισμένες στο Mέλι
Υλικά
• Μέλι Άξιον Εστί Ανθέων και Δάσους
• 1 κουταλάκι κύμινο
• Κολίανδρο και κάρδαμο
• 1 κουταλιά Έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
• 8 Φτερούγες κοτόπουλο (αυξάνετε αναλόγως τον αριθμό ατόμων)
Εκτέλεση
Αναμειγνύετε 1 κουταλάκι κύμινο, κολίανδρο, και κάρδαμο και προσθέτετε 1 κουταλιά της σούπας μέλι και λίγο ελαιόλαδο.
Αλείψτε το μείγμα σας στις φτερούγες κοτόπουλου και αφήστε να μαριναριστούν για περίπου μισή ώρα.
Ψήνετε τις φτερούγες στο γκριλ ή στο φούρνο στους 180 C και αλείφετε με το μείγμα κατά τη διάρκεια του ψησίματος.