Σαλιγκάρια Κοκκινιστά
ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ
• 1 συσκευασία σαλιγκάρια “Φερέοικος Γεύσεις”
• 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 1 πιπεριά πράσινη
• 1 κουτάκι κονκασέ ή 2 τομάτες φρέσκιες
• 2 φύλλα δάφνης Vrino
• Ελαιόλαδο, Aλάτι Μεσολογγίου, πιπέρι
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ
› Ξεπαγώνουμε τα σαλιγκάρια, τα βράζουμε για 30 λεπτά και τα σουρώνουμε.
› Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές.
› Προσθέτουμε τα σαλιγκάρια και τα γυρνάμε 2-3 φορές.
› Στη συνέχεια, προσθέτουμε την τομάτα, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι και το πιπέρι. Το αφήνουμε να βράσει καλά τόσο, ώστε να δέσει η σάλτσα του.