Σαλιγκάρια Κοκκινιστά

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

• 1 συσκευασία σαλιγκάρια  “Φερέοικος Γεύσεις”
• 2 μέτρια ξερά κρεμμύδια
• 2 σκελίδες σκόρδο
• 1 πιπεριά πράσινη
• 1 κουτάκι κονκασέ ή 2 τομάτες φρέσκιες
• 2 φύλλα δάφνης Vrino
• Ελαιόλαδο, Aλάτι Μεσολογγίου, πιπέρι

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ

› Ξεπαγώνουμε τα σαλιγκάρια, τα βράζουμε για 30 λεπτά και τα σουρώνουμε.

› Ψιλοκόβουμε και σωτάρουμε τα κρεμμύδια, το σκόρδο και τις πιπεριές.

› Προσθέτουμε τα σαλιγκάρια και τα γυρνάμε 2-3 φορές.

› Στη συνέχεια, προσθέτουμε την τομάτα, τα φύλλα δάφνης, το αλάτι και το πιπέρι. Το αφήνουμε να βράσει καλά τόσο, ώστε να δέσει η σάλτσα του.    

Αρέσει σε %d bloggers: