Γαμοπίλαφο

Υλικά:

Ριζότο τύπου Γαμοπίλαφο 175γρ
Ελαιόλαδο
– Κύβος ζωμός κρέατος
– Βούτυρο

Προετοιμασία:

Σε 1,1 λίτρο ζεστό νερό προσθέτουμε λίγο ελαιόλαδο, ένα κύβο ζωμό κρέατος και το ριζότο.

Μόλις πάρει μία βράση χαμηλώνουμε τη φωτιά περίπου στη μέση.

Μόλις πιεί το νερό ελέγχουμε το αλάτι και το πιπέρι και στο τελείωμα κατά προτίμηση λίγο βούτυρο για καλύτερο αποτέλεσμα.

Μπορούμε να το συνοδεύουμε με κρέας  της προτίμησης μας ή και σκέτο.

Αρέσει σε %d bloggers: