Σαλάτα με πλιγούρι
Υλικά:
1 1/2 ποτήρι Βιολογικό Πλιγούρι Ζεας
1 κρεμμυδάκι [προαιρετικά]
2 ντομάτες
2 πιπεριές πράσινες
2 κόκκινες γλυκές πιπεριές
1 ποτήρι ταχίνι
αλάτι ψιλό
Εκτέλεση:
Μουσκεύουμε το πλιγούρι με 2 ποτήρια νερό για 2-3 ώρες να φουσκώσει. Ψιλοκόβουμε το κρεμμυδάκι, τις ντομάτες, τις πιπεριές και προσθέτουμε το πλιγούρι στραγγισμένο.
Χτυπάμε το ταχίνι με λίγο νερό ώσπου ν’ ασπρίσει και να γίνει μιά πηχτή σάλτσα.
Περιχύνουμε τη σάλτσα με το ταχίνι και ανακατεύουμε καλά.