ΔΑΣ ΕΑΣ Λαυρίου: Να καταβληθούν άμεσα τα δεδουλευμένα των εργαζομένων

Την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων χρημάτων που οφείλονται στους εργαζόμενους των Ελληνικών Αμυντικών Συστημάτων απαιτεί η Δημοκρατική Αγωνιστική Συνεργασία στα Ελληνικά Αμυντικά Συστήματα Λαυρίου(ΔΑΣ ΕΑΣ ΛΑΥΡΙΟΥ).

Στην ανακοίνωση των ταξικών δυνάμεων σημειώνεται: «Τον καιρό της ηλεκτρονικής επικοινωνίας και της τρομοκρατίας του “αν δεν πληρώσεις θα σου πάρουμε το σπίτι” και όλα αυτά τα πατριωτικά, οι επιβεβαιωμένες πληροφορίες λένε ότι υπάρχουν διαθέσιμα χρήματα.

Η απορία που συνοδεύεται με οργή και αγανάκτηση είναι γιατί δεν καταβάλλονται αυτά τα χρήματα στους δικαιούχους εργαζόμενους, τη στιγμή που εκατοντάδες οικογένειες είναι χωρίς ρεύμα, χωρίς ακόμη και τα απαραίτητα τρόφιμα για τις ανάγκες του σπιτιού τους.

Όταν πρόκειται για παραπληροφόρηση του κόσμου και καταστολή της αγανάκτησης του λαού ο μηχανισμός λειτουργεί άμεσα και τα παπαγαλάκια του συστήματος ενεργοποιούνται τάχιστα για να κοιμίσουν μυαλά και συνειδήσεις.

Τώρα που είναι η ανταπόκριση για να μοιραστούν τα χρήματα στους δικαιούχους εργαζόμενους.

Ή μήπως περιμένουμε να πάρουμε την έγκριση από τις “μαμάδες” τράπεζες, να καλυφθούν πρώτα εκείνες και τα ψίχουλα που θα περισσέψουν να πάνε στους εργαζόμενους που τόσο καιρό υποφέρουν.

Απαιτούμε μια άμεση απάντηση – ενέργεια για τα λεφτά μας, τα χρήματα αυτά ανήκουν στους εργαζόμενους και όχι στα μαγαζιά των όποιων τραπεζών και πολιτικών φορέων.

Προειδοποιούμε ότι σταματήσαμε να τρώμε πια τα παραμύθια που μας αραδιάζουν τα φερέφωνα της κυβέρνησης και του συστήματος και περιμένουμε μια σοβαρή και συνεπή αντίδραση.

Απαιτούμε άμεση χρηματοδότηση από το Ελληνικό Δημόσιο για τη σωστή επαναλειτουργία των ΕΑΣ. Καμία απόλυση από την Πολεμική Βιομηχανία της χώρας, κανένας εργαζόμενος δεν περισσεύει. Άμεσες προσλήψεις για την ομαλή ροή της παραγωγής στα εργοστάσια και την αποκατάσταση της σωστής λειτουργίας των μονάδων κατασκευής και συντήρησης όλων των εγκαταστάσεων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να στρέψουν την πλάτη τους στον εργοδοτικό και κυβερνητικό συνδικαλισμό, να συνειδητοποιήσουν τη δύναμή τους και να παλέψουν μαζί μας για να παραμείνουν τα ΕΑΣ Δημόσια και να γίνουν μια ανθηρή και παραγωγική βιομηχανική δύναμη στη χώρα, υπηρετώντας τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού και όχι των Πολυεθνικών και των Μονοπωλίων».

http://www.902.gr/

Αρέσει σε %d bloggers: