Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΛαυρεωτικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Χείρα βοηθείας από την Alpha Bank σε παιδιά – οικογένειες και της Λαυρεωτικής που το έχουν ανάγκη

Σημαντικές κοινωνικές δράσεις είχε η Alpha Bank το 2013 σε διάφορους τομείς, ενώ οι πρωτοβουλίες της θα συνεχιστούν και το 2014 σε όλες τις πόλεις της Ελλάδας, ανάμεσα σε αυτές και στην Πάτρα.

Συγκεκριμένα η  Τράπεζα αναφέρει: «Με επίγνωση της διεθνούς οικονομικής συγκυρίας, η Alpha Bank ενίσχυσε οικονομικά συλλόγους, ιδρύματα και φορείς που βοηθούν άτομα που βρίσκονται σε ανάγκη. Ως κοινωνική προσφορά διέθεσε μέρος των κερδών της, ενώ συνεχίζει να επενδύει και στους τομείς του περιβάλλοντος και της υγείας, όπως και για την εκπαίδευση.

Επιπλέον της οικονομικής ενίσχυσης, απέστειλε σε σχολεία και σε άλλα ιδρύματα 700 βιβλία και 60 ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Με τρεις παράλληλες εκδηλώσεις κοινωνικής προσφοράς σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Πάτρα και με τη συμμετοχή των εργαζομένων της, υποστήριξε τα παιδιά που φιλοξενούνται στα σπίτια του οργανισμού «Χαμόγελο του Παιδιού».

Παράλληλα, οι εθελοντές της Τράπεζας ανέλαβαν την αποστολή ειδών στα σπίτια του οργανισμού σε Αγρίνιο, Αίγιο, Αρχαία Κόρινθο, Θεσσαλονίκη (Φοίνικας), Καρέα, Κέρκυρα, Κυλλήνη, Μαρούσι, Μελίσσια, Μοσχάτο, Περιστέρι, Πύργο και Χαλκίδα. Με το Πρόγραμμα «Χέρι Βοηθείας» προσφέρθηκαν τρόφιμα σε οικογένειες μέσω των ενοριών των μητροπόλεων στην Ξάνθη, στην Κοζάνη και στην Ηγουμενίτσα, όπως και σε Νίκαια, Μεσογαία και Λαυρεωτική, Καλάβρυτα, Αιγιαλεία και Πάτρα».

http://www.patrasevents.gr

 

%d