Ο Βαζέχα για τον αγώνα στο Λαύριο!

Το ποδόσφαιρο της αλληλεγγύης και της ελπίδας… Με στόχο τη στήριξη των προγραμμάτων εσωτερικού των Γιατρών του Κόσμου, πραγματοποιείται σήμερα, από τις 17:00, φιλικός ποδοσφαιρικός αγώνας μεταξύ της ομάδας «Φίλοι Βαζέχα» και της ΑΠΕ Λαυρεωτική στο γήπεδο του Ολυμπιακού Λαυρίου.

Γι αυτόν ακριβώς τον αγώνα και το ποδόσφαιρο της αλληλεγγύης μίλησε ο Κριστόφ Βαζέχα στο ρ/σ “στο Κόκκινο” και την εκπομπή «Σκορ στο Κόκκινο».

«Κάνουμε αυτή την προσπάθεια δώδεκα χρόνια. Θέλουμε να βοηθήσουμε κάποιους ανθρώπους που έχουν ανάγκη και πιστεύω ότι αυτή την προσπάθεια πρέπει να την στηρίξει και ο κόσμος. Η αλήθεια είναι πως μερικές φορές λείπει ο κόσμος. Εμείς οι ποδοσφαιριστές ερχόμαστε με μεγάλη χαρά για τέτοιου τύπου παιχνίδια κι όμως λείπει ο κόσμος», δήλωσε ο Κριστόφ Βαζέχα.

Συνεχίζοντας, συμπλήρωσε: «Θα είναι μαζί παίκτες όπως ο Στράτος Αποστολάκης, ο Γρηγόρης Γεωργάτος, ο Γκαλίνοβιτς, ο Βασίλης Τσάρτας, ο Βάτσικ, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, ο Καλιτζάκης, ο Αγγελος Μπασινάς, ονόματα που έγραψαν ιστορία στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Παρότι μεγαλώσαμε πιστεύω ότι θα είναι καλό. Αυτό που λείπει είναι ο κόσμος. Πόσoυς καφέδες πίνουμε την μέρα; Ε μία μέρα ας μην πιούμε δύο καφέδες και να ενισχύσουμε συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

http://www.avgi.gr

 

Αρέσει σε %d bloggers: