Αγκινάρες με Αγριομάραθο σε σάλτσα αυγολέμονου

ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ

8τεμ μεγάλες αγκινάρες
500γρ αποξηραμένα μανιτάρια
1ματσο αγριομαραθο ξερό
2τεμ μεγάλα καρότα
1τεμ κρεμμύδι ξερό
1σκελ σκόρδο
500ml ζωμό κότας
100ml λευκό κρασί
50ml ελαιόλαδο
3τεμ αβγά
2τεμ λεμόνια(χυμό)
αλάτι\πιπέρι

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Σοτάρετε τις αγκινάρες με το κρεμμύδι και το σκόρδο προσθέτοντας ψιλοκομμένο το καρότο και μετά 5 λεπτά τα μανιτάρια ,σβήνουμε με κρασί, αφήνουμε λίγο και σιγοβράζουμε με το ζωμό για 30 λεπτά μαζί με το αγριομάραθο.
Δένουμε το ζωμό με το αυγολέμονο και σερβίρουμε με ελαιόλαδο.

WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com
Αρέσει σε %d bloggers: