ΠΡΟΚΛΗΣΗ: Τούρκοι-μοντέλα ποζάρουν πάνω σε τάφους Ελληνοκυπρίων

Πρωτοφανής πρόκληση που ξεπερνά κάθε όριο! Όπως σημειώνει το nonstopjournal οι προκλήσεις των Τούρκων προς τον Κυπριακό Ελληνισμό συνεχίζονται.
Αυτή την φορά όμως δεν σεβάστηκαν ούτε τους τάφους στα κατεχόμενα εδάφη! Ημίγυμνα μοντέλα από την Τουρκία, στα πλαίσια διαφημιστικής καμπάνιας για τουρκική εταιρεία ρούχων, ποζάρουν επάνω σε τάφους, ένα θλιβερό και συνάμα εξαιρετικά προκλητικό «θέαμα»…


Ωστόσο δεν ακόμα έχει διαπιστωθεί ποια είναι η εταιρεία και πως ακριβώς αποφάσισε να κάνει φωτογράφηση σε ορθόδοξο νεκροταφείο, το οποίο έχει βεβηλωθεί από τους Τούρκους το 1974.

Όπως επισημαίνει η κυπριακή ιστοσελίδα οι συγκεκριμένες φωτογραφίες, αν και τραβηγμένες τον περασμένο Αύγουστο, είδαν το φως της δημοσιότητας το βράδυ της Κυριακής από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Απίστευτη ασέβεια και περιφρόνηση προς τους Ελληνοκύπριους, οι οποίοι είναι θαμμένοι στις κατεχόμενες περιοχές της Κύπρου, στο βωμό της “μόδας”.

Σε με μια πολύ σημαντική χρονική στιγμή, που οι δύο κοινότητες προσπαθούν να βρουν λύση στο θέμα του Κυπριακού, οι Τούρκοι επέλεξαν να δείξουν το πραγματικό τους πρόσωπο, τις πραγματικές τους ιδεολογίες και πεποιθήσεις έναντι των Ελληνοκυπρίων.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Πηγή: nonstopjournal.com.cy
πηγή

Αρέσει σε %d bloggers: