Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης “Λαυρεωτική Συμπολιτεία” η Κλαίρη Χριστοδουλίδου

Χαιρετώ όλους τους φίλους, τους συμπολίτες μου της Λαυρεωτικής (Κερατέας, Καμάριζας, Λαυρίου) και τα μέλη της παράταξης.
Η τιμή που μου έγινε από την παράταξη να ηγηθώ σ αυτό τον προεκλογικό αγώνα είναι μεγάλη.

Γι αυτό ευχαριστώ όλους όσοι με πρότειναν και με στήριξαν, δείχνοντας εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου, γνωρίζοντας περισσότερο τον χαρακτήρα μου παρά την προϊστορία ή εμπειρία μου ως μέλους. Θεωρώ χρέος μου να εκπροσωπήσω την παράταξη της ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑΣ. Την παράταξη της ΑΝΑΤΡΟΠΗΣ όσων ζούμε, χωρίς να αποφασίζουμε και χωρίς να αξίζουμε.

Οι δημοτικές εκλογές δεν έχουν το ύφος των βουλευτικών. Στην συγκεκριμένη όμως φάση που βιώνουμε, νιώθουμε έντονα την ανάγκη να διαμαρτυρηθούμε και να προσπαθήσουμε να ανατρέψουμε. Μία κυβερνητική κατάσταση που έχει αφαιρέσει οποιαδήποτε μορφή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ, ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ από όλους μας.
Η παρούσα κατάσταση είναι και το προσωπικό μου κίνητρο και ώθηση στο να αποδεχθώ αυτή την τιμή και πρόταση που μου έγινε. Θεωρώ προσωπική ευθύνη και ηθική υποχρέωση να σταθώ στο ύψος των περιστάσεων και να λάβω δράση και θέση ΑΠΕΝΑΝΤΙ στην απίστευτη αυτή κατάσταση που ζούμε και ΔΙΠΛΑ στον αδερφό, στον διπλανό, σε οποιονδήποτε γνωστό ή άγνωστο, τόσο ιδεολογικά όσο και καθαρά ανθρώπινα. Υπάρχουν ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ. Έχουν δοθεί μάχες γι αυτά, έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές. Όσο και να προσπαθούν να τα ισοπεδώσουν όλα, έχουμε χρέος να τους αποδείξουμε ότι τα γνωρίζουμε και τα διεκδικούμε.
Σαφώς είμαστε πολιτικοποιημένοι και κατά συνέπεια τοποθετημένοι ενάντια στην ισοπεδωτική αυτή πολιτική κατάσταση. Αλίμονο αν είχαμε κρυφτεί πίσω απ την ετικέτα της ουδετερότητας.

Η δημοτική ενότητα Λαυρεωτικής, ταλαιπωρημένη εδώ και χρόνια από πολλά δεινά, δέχθηκε και το χτύπημα της κρίσης και βρίσκεται πλέον σε κατάσταση που μόλις και μετά βίας επιβιώνει. Είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο να αντιμετωπίσουμε όλα τα προβλήματα συλλογικά και να τα λύσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Θέληση και πίστη χρειάζεται. Με συντροφικότητα θα επικεντρωθούμε στα του τόπου μας και μαζί θα προχωρήσουμε στις λύσεις. Δεν με χαρακτηρίζει η συγκεκριμένη προϋπηρεσία, με χαρακτηρίζει όμως η γνώση και κατανόησή μου στον παράγοντα «άνθρωπος» και «ανθρώπινα δικαιώματα».
Η εποχή είναι δύσκολη για ήρωες και οι υπεράνθρωποι υπάρχουν μόνο στα παραμύθια, όμως αυτό που μπορεί να πετύχει η ομάδα, η συλλογική εργασία και η συμμετοχή όλων, την οποία ζητάμε, μπορεί να αγγίξει και να πετύχει αυτό που για τον καθένα μεμονωμένα μοιάζει ακατόρθωτο.

Τίποτε δεν είναι ακατόρθωτο αν είμαστε ενωμένοι στην κρίση και σε οποιαδήποτε δοκιμασία. Αποδέχθηκα συνειδητά την πρόταση που μου έγινε και συνειδητά θα πράξω. Ευχαριστώ όσους με πρότειναν, όσους απλά με δέχθηκαν, καθώς και όσους εκ των υστέρων μου δώσουν την ευκαιρία να αποδείξω όλα όσα πιστεύω!!!!

%d