Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
"Δημοτική Καινοτομία"ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

“Δημοτική Καινοτομία”: Ανακοίνωση για το αποτέλεσμα του πρώτου γύρου των Δημοτικών εκλογών

Οι συμπολίτες μας με τη ψήφο τους την πρώτη Κυριακή έκαναν το πρώτο αποφασιστικό βήμα, προκειμένου από την αδράνεια και την απραξία, να περάσουμε στην εποχή της ισόρροπης ανάπτυξης της Κερατέας, του Λαυρίου, της Καμάριζας και των οικισμών.

Τους ευχαριστούμε ολόθερμα για την υποστήριξή τους, υπογραμμίζοντας ότι ο αγώνας μας συνεχίζεται πιο δυναμικά και από θετική αφετηρία για τη Δημοτική Καινοτομία.

Επισημαίνουμε ταυτόχρονα ότι τώρα είναι η στιγμή για να εντείνουμε τον αγώνα μας, προκειμένου να μετατρέψουμε αυτό το πρώτο βήμα, σε στέρεο βήμα αλλαγής της διοίκησης τη δεύτερη Κυριακή.

Η αλλαγή της διοίκησης θα ενσωματώσει τα πάνδημα αιτήματα για ισότιμη αντιμετώπιση των πολιτών, για ανάπτυξη όλων των διοικητικών μονάδων, για διοίκηση βγαλμένη μέσα από τα σπλάχνα των τοπικών κοινωνιών της Κερατέας, του Λαυρίου και της Καμάριζας.

Η νέα διοίκηση θα υλοποιήσει την αποφασιστική αποκέντρωση των αρμοδιοτήτων ώστε να γίνει πραγματικότητα το αυτοδιοικητικό μας όραμα :

O Kερατιώτης για την Κερατέα, ο Λαυριώτης για το Λαύριο, ο Καμαριζιώτης για την Καμάριζα και όλοι μαζί με οργανωμένο σχέδιο, συνοχή και σύμπνοια για το Δήμο Λαυρεωτικής.

Από το Γραφείο Τύπου του συνδυασμού

«Δημοτική Καινοτομία»