Παρασκευή, 19 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣΝέα ΕποχήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Το μήνυμα του Δήμαρχου Λαυρεωτικής Κωνσταντίνου Λεβαντή για το αποτέλεσμα τον εκλογών

Συμπολίτισσες και Συμπολίτες,

Δημότες της Λαυρεωτικής,

Την Κυριακή 25 Μαΐου κάνατε την επιλογή σας.

Τα τείχη έπεσαν. Ο Δούρειος Ίππος πέρασε.

Σέβομαι την απόφασή σας και εύχομαι να αποδειχθεί η καλύτερη για εσάς και για το Δήμο μας.

Ευχαριστώ τους 6.038 δημότες από τον Άγιο Κωνσταντίνο, την Κερατέα, το Λαύριο και τους οικισμούς που με τίμησαν, αναγνωρίζοντας τις προσπάθειες που έγιναν να κρατήσουμε όρθιο το νέο Δήμο, σε μια σκληρή εποχή που άλλαξε τη ζωή όλων μας.

Τους ευχαριστώ ακόμα περισσότερο, γιατί έμειναν όρθιοι και δεν παρασύρθηκαν από τον διαρκή πόλεμο ψεμμάτων, λάσπης και εκβιασμών από τους αντιπάλους μας. Δυστυχώς δεν σεβάστηκαν τίποτα προκειμένου να πετύχουν το στόχο τους.

Ευχαριστώ επίσης όλους όσους συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια της «Νέας Εποχής» και κράτησαν όρθιες τις απόψεις, τις ιδέες και τους αγώνες μας. Ιδιαίτερα τους νέους υποψηφίους, που γνώρισαν τη χειρότερη έκφραση πολιτικής αντιπαλότητας και άντεξαν.

Καλώ τους κύριους Λουκά και Ιατρού, που εμπιστεύτηκε η πλειοψηφία, να αναλάβουν από σήμερα τις πρωτοβουλίες για την επίλυση του κρίσιμου ζητήματος της διαχείρισης των απορριμμάτων.

Και τις θεσμικές θέσεις κατέχουν για να το κάνουν και συμφωνούν, όπως διαπιστώσαμε τους τελευταίους μήνες.

Συνεχίζω να αγωνίζομαι για τον τόπο μου, όπως έκανα από τα νεανικά μου χρόνια σαν πολίτης ή εκπρόσωπός σας με το ίδιο πάντα ενωτικό πνεύμα, παρά το όποιο πολιτικό και προσωπικό κόστος.

Ο χαρακτήρας και η συμπεριφορά δεν αλλάζουν.

Είμαι πάντα κοντά σας.

Είμαστε πάντα μαζί.

 Κωνσταντίνος Χ. Λεβαντής

 Δήμαρχος Λαυρεωτικής