Επιστολή – διαμαρτυρία του νέου Δήμαρχου Λαυρεωτικής κ. Δημήτρη Λουκά προς Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε & Δ.Ε.Η

Προς: Tον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε κ. Γεώργιο Κόλλια

           Τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο Δ.Ε.Η. Α.Ε. κ.  Αρθούρο Ζερβό.

Θέμα : Κλείσιμο Πρακτορείου Λαυρίου Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε.

Με την παρούσα επιστολή θέλουμε να διαμαρτυρηθούμε έντονα προς εσάς για το κλείσιμο του πρακτορείου σας στο Λαύριο.

Η απόφαση σας αυτή δεν λαμβάνει υπόψη τα ουσιαστικά θέματα και συγκεκριμένα ότι το πρακτορείο Λαυρίου  εξυπηρετεί  όχι μόνο τους κατοίκους της Λαυρεωτικής αλλά και τους κατοίκους της Νήσου Κέας.

Επιπλέον στην απόφαση σας αυτή δεν λάβατε υπόψη σας:

Α) Σαν όμιλος της Δ.Ε.Η. που έχετε μία από τις μεγαλύτερες μονάδες στην περιοχή μας, που για χρόνια πολλά οι κάτοικοι της ζούσαν αγκαλιά με τις καμινάδες, και τις αρνητικές συνέπειες αυτής να μην έχουν μία στοιχειώδη υποστήριξη από υπηρεσίες της Δ.Ε.Η.

Β) Η διάλυση των υπηρεσιών σας οδηγούν κατοίκους από το Λαύριο, Κερατέα, Κέα και από την ευρύτερη περιοχή και ειδικότερα ανέργους, ανθρώπους του μόχθου, συνταξιούχους κλπ, να μην μπορούν να εξυπηρετηθούν.

Γ) Δεν λάβετε υπόψη σας ότι το Λαύριο παραμένει πύλη εισόδου της χώρας και το κλείσιμο υπηρεσιών βρίσκεται σε πλήρη αντίθεση με τον στρατηγικό σχεδιασμό και τη θέση που έχει σ αυτόν η πόλη του Λαυρίου.

Ζητάμε από εσάς να μην προχωρήσετε στο σχεδιασμό σας ως προς το κλείσιμο του πρακτορείου και να πραγματοποιήσετε μία συνάντηση μαζί μας, μιας και από  1η Σεπτεμβρίου θα είμαστε η νέα Δημοτική Αρχή του Δήμου  Λαυρεωτικής.

Εκτιμούμε ότι τέτοιες μονομερείς ενέργειες εις βάρος της περιοχής της Λαυρεωτικής θα οδηγήσουν στην διατάραξη των σχέσεων  μιας επιχείρησης και των θυγατρικών της εταιριών με μια περιοχή που συνυπήρχαν τόσα χρόνια.

Ζητάμε από εσάς συνάντηση γνωριμίας και συνεργασίας για το κοινό όφελος και της επιχείρησης αλλά και το σπουδαιότερο της κοινωνίας της Λαυρεωτικής.

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

ΝΕΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΛΟΥΚΑΣ

Αρέσει σε %d bloggers: