Σε κινήσεις αντίδρασης προχωρούν οι Εθελοντές Φιλόζωοι Δήμου Λαυρεωτικής

Κίνηση αντίδρασης ευαισθητοποιημένων φιλόζωων της περιοχής κατά της ομαδικής θανάτωσης αδέσποτων ζώων στο ΒΙΟΠΑ Κερατέας, καθώς και γύρω απο την πλατεία της πόλης.

Μετά απο ενημέρωση απο κτηνιάτρους της περιοχής για περιστατικά που κατέφτασαν απο φιλόζωους στα ιατρεία τους, το κακό συνεχίζεται και μέσα στην πόλη, με θύματα αδέσποτες γάτες.
Όλοι όσοι νοιαζόμαστε, όλοι όσοι πονάμε ψυχικά και οικονομικά με τον χαμό τους αποφασίσαμε να μην μείνουμε άπραγοι! Στειρώνουμε, σιτίζουμε, περιθάλπτουμε αυτά τα πλάσματα! Ο κόπος μας, το ενδιαφέρον μας, γίνεται στόχος απο κάποιους που απλά ζητάνε τον αφανισμό τους!

Αφίσες κολλήθηκαν απο νέα παιδιά, αφίσες που την ίδια μέρα κάποιοι έσκισαν! Αλλά δεν θα κάνουμε πίσω! Θα συνεχίσουμε να κολλάμε αφίσες, θα συνεχίσουμε να ενημερώνουμε τον κόσμο για την ισχύουσα νομοθεσία, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε μέχρι να μάθουμε τους υπεύθυνους αυτής της εγκληματικής ενέργειας! Θα επιδιώξουμε την νομική δίωξή τους, μιας και κανένα ηθικό φραγμό δεν έχουν!

Αν το συναίσθημα και το ήθος δεν τους σταματάει απο το να δηλητηριάζουν αθώα πλάσματα που δεν φταίξανε αυτά για την αδέσποτη ζωή τους, ίσως, να τους σταματήσει ο φόβος! Αρκετά! Όχι πια άλλη σιωπή! Εμείς είμαστε η φωνή τους! Και ξέρω οτι πολύς κόσμος δεν ενημερώθηκε για την κίνηση αυτή, αλλιώς οι υπογραφές θα ήταν περισσότερες και ας ήταν μικρό το χρονικό διάστημα!

 adespota-keratea1
adespota-keratea2

Αρέσει σε %d bloggers: