Νικήτρια στις γυναίκες στο πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Freestyle Football η Κατερίνα Καραλή από το Λαύριο

Μέσα σε κλίμα έντονης χαράς, θαυμασμού και ανυπομονησίας για το καινούριο, διεξήχθη το πρώτο πανελλήνιο πρωτάθλημα Freestyle Football (Baller Jam) στο Αγρίνιο και σε συγκεκριμένα στο κτήμα Πιθάρι στη λίμνη Τριχωνίδα στα πλαίσια του Lake Party #7.

Το Baller Jam στην αρχή ήρθε αντιμέτωπο με αντιξοότητες, με τη βροχή να μην επιτρέπει τη διεξαγωγή του στον εξωτερικό χώρο του κτήματος δίπλα στη Λίμνη όπως είχε προγραμματιστεί και όπου τα πάντα ήταν έτοιμα.

Οι διοργανωτές ,ωστόσο, δεν πτοήθηκαν από τις δυσκολίες και μέσα σε σύντομο χρόνο διαμόρφωσαν κατάλληλα τον εσωτερικό χώρο καταφέρνοντας να ανταποκριθούν πλήρως στις προσδοκίες του κοινού και να διατηρήσουν τον πήχη ψηλά.

Οι συμμετέχοντες στο σύνολό τους ήταν 14 και εκπροσωπούσαν τις πόλεις: Αγρίνιο, Αθήνα, Πύργο, Καστοριά, Γρεβενά, Πτολεμαΐδα, Κοζάνη, Ηράκλειο, Σφακιά, Νέα Μάκρη Αττικής και Λαύριο.

Αγωνία, δυνατές συγκινήσεις, έντονες μάχες και πλούσιο θέαμα είναι μερικά από τα στοιχεία που συνέθεσαν τη χθεσινή βραδιά. Οι μάχες ήταν αρκετά δυνατές και στην πλειοψηφία τους αμφίρροπες δυσκολεύοντας περισσότερο το ήδη δύσκολο έργο των κριτών.

Σε ένα συγκλονιστικό τελικό όπου πραγματικά έσπασαν καρδιές και η αγωνία χτύπησε κόκκινο (και οι δύο φιναλίστ ήταν Αγρινιώτες) ο Ερτίλ Κονταξίου επικράτησε στα σημεία έναντι του Πάνου Καμποσιώρα , όπως επεσήμαναν και οι κριτές , και έμεινε στην ιστορία μέσω της ανακήρυξης του σε πρώτο πανελλήνιο πρωταθλητή Freestyle Football.

Την 3η θέση κατέλαβε ο, επίσης Αγρινιώτης, Ερρίκος Κονταξίου και την 4η ο Νίκος Δημητρουλόπουλος από τον Πύργο Ηλείας.

Νικήτρια της μάχης των κοριτσιών ανακηρύχθηκε η Κατερίνα Καραλή από το Λαύριο.

Ακολούθησε η βράβευση όλων των παιδιών και των νικητών καθώς και η απονομή των μεταλλίων και των επάθλων στους νικητές την οποία ανέλαβε ο πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Freestyle Ποδοσφαίρου κ. Χρήστος Καμποσιώρας, η συμβολή του οποίου ήταν πολύτιμη και καθοριστική για τη διεξαγωγή του τουρνουά.

Όλο το team ανανέωσε το ραντεβού για του χρόνου, στο Βaller Jam 2015, στοχεύοντας σε ακόμη μεγαλύτερο θέαμα και συμμετοχές αλλά κυρίως στο να συνυπάρξουν ξανά όλοι μαζί για το freestyle football , αν και ατομικό άθλημα , προωθεί την αλληλοϋποστήριξη, την αλληλοκατανόηση, τη συνάντηση κοινών πεποιθήσεων και ιδεολογιών ενώ όλα τα παιδιά είναι όλα μαζί σαν γροθιά χωρίς ίχνος ανταγωνισμού, ενωμένοι από την αγάπη τους για το άθλημα.

Οι θέσεις:
1. Ertil
2. Kampo
3. Erikos
4. NFtheBoyka

TOP 8: NV
Harizo
Steff
Kostas

TOP 16:Katerina
Andas
Ioanna Freestyle
Andreas
Lazaros
Freestyle Fighter

ΠΗΓΗ: aitosports.gr

Αρέσει σε %d bloggers: