Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
ΣούνιοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Οι καλύτερες παραλίες γύρω από το Σούνιο

Δεκαπενταύγουστος στην Αθήνα, με θερμοκρασίες που την κάνουν αφόρητη δεν γίνεται χωρίς μια βουτιά στα νερά του Αιγαίου. Με την κάμερα του TheTOC.gr κάναμε ένα οδοιπορικό στη νότια πλευρά της Αττικής και αναζητήσαμε ξεχωριστές παραλίες, που δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν από τις αντίστοιχες των Κυκλάδων ή του Ιονίου.

Η κάθε μία έχει τη δική της προσωπικότητα. Η παραλία του Πασσά ιδανική για την οικογένεια και για παιχνίδια μέσα και έξω από τη θάλασσα. Η Ακτή Ασημάκηπροσελκύει τους λάτρεις του θαλάσσιου σκι και προσφέρει φυσικές σκιές πάνω στην άμμο. Υπάρχουν οι πιο δημοφιλείς, που προσφέρουν κοσμοπολίτικη ατμόσφαιρα με θέα τον ναό του Ποσειδώνα, όπως το Cape Sounio και η παραλία του Σουνίου, μπροστά από το μεγάλο ξενοδοχείο «Αιγαίο».

Μικρές εκπλήξεις για λίγους και απαιτητικούς επιφυλάσσουν ηπαραλία Τσίου (που απαιτεί και λίγο περπάτημα) και ο Αγιος Πέτρος. Φυσικά, για τους λάτρεις του κλασικού, οι παραλίες που βρίσκονται στην περιοχή των Λεγραινών καλύπτουν όλα τα γούστα και είναι (η καθεμία με τον δικό της τρόπο) μοναδικές και υπέροχες.

Δείτε το οδοιπορικό μας και διαλέξτε την αμμουδιά που ταιριάζει περισσότερο με τα δικά σας γούστα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΕΔΩ