Κυριακή, 26 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
ΓΕΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

Aπό πράκτορας της CIA, αιμοσταγής «Χαλίφης» στο Ιράκ

Ο πρώην πράκτορας της NSA και της CIA Edward Snowden αποκάλυψε ότι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Συρίας Abu Bakr Al Baghdadi είχε εκπαιδευτεί στο Ισραήλ.

Ο Snowden πρόσθεσε ότι η αμερικανική CIA και η βρετανική μυστική υπηρεσία συνεργάστηκαν με την ισραηλινή Μοσάντ για να δημιουργήσουν μια τρομοκρατική οργάνωση που να είναι σε θέση να προσελκύσει όλους τους εξτρεμιστές του κόσμου σε ένα μέρος, χρησιμοποιώντας μια στρατηγική που ονομάζεται «φωλιά του σφήκας».

Η στρατηγική «φωλιά της σφήκας» στοχεύει να φέρει όλες τις μεγάλες απειλές σε ένα μέρος για να εντοπίζονται καλύτερα από τις μυστικές υπηρεσίες, αλλά κυρίως για να τινάξει τη σταθερότητα των αραβικών χωρών στον αέρα. Τα έγγραφα της NSA αποκαλύπτουν ότι ο ηγέτης του Ισλαμικού Κράτους του Ιράκ και της Συρίας Abu Bakr Al Baghdadi έλαβε έντονη στρατιωτική εκπαίδευση στην ισραηλινή αντικατασκοπία, τη Μοσάντ.

Εκτός από την στρατιωτική εκπαίδευση, ο Al Baghdadi σπούδασε επικοινωνία και οι δημόσιες σχέσεις, προκειμένου να προσελκύσεο “τρομοκράτες” από όλες τις γωνιές του κόσμου.

xalifhs-irak

πηγή
πηγές: www.globalresearch.ca και http://moroccantimes.com