Αλλάζουν την σύσταση του πληθυσμού! Θέλουν και άλλους μετανάστες γιατί οι Έλληνες “γερνάνε”

«Κάποιοι λάκκο έχει η φάβα» που λέει κι ο λαός. Κάτι περίεργο, για να μην πούμε σάπιο, συμβαίνει στο βασίλειο της Δανιμαρκίας. Διαβάζοντας κανείς το υπ. αριθ. 318/11-4-2011 έγγραφο της Γενικής Γραμματείας Πληθυσμού και Κοινωνικής Συνοχής του Υπουργείου Εσωτερικών προς το Υπουργείο Εξωτερικών, με θέμα «Εθνική Στρατηγική για την κοινωνική ένταξη των υπηκόων τρίτων χωρών από 2011 έως 2015», μεταξύ άλλων αναφέρονται επί λέξει τα εξής : «… το εθνικό συμφέρον επιτάσσει να συνεχισθεί η νόμιμη μετανάστευση» (σελ.8)!

Πιο συγκεκριμένα μέσα στο κείμενο αναφέρεται: «… η χώρα θα χρειασθεί και νέους μετανάστες προκειμένου να αντιμετωπισθεί το επερχόμενο φαινόμενο γήρανσης του πληθυσμού». Κι όμως καλά διαβάσατε. Την ώρα που τιμωρούν τους Έλληνες αν κάνουν παιδιά αυξάνοντας την φορολογία και καταργώντας τις φοροαπαλλαγές, λένε ότι πληθυσμός γερνάει και αντί να δώσουν ελαφρύνσεις για να κάνουμε περισσότερα παιδιά, φέρνουν μετανάστες. 
Αυτό λοιπόν βρήκαν ως λύση για αναστροφή γήρανσης του πληθυσμού; Διότι αν αυτή είναι η λύση που σκέφτηκαν οι «εγκέφαλοι» των υπουργείων, τότε μιλάμε για κάτι άλλο. Μιλάμε για ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ του πληθυσμού των Ελλήνων με ξένους! 

Είναι βεβαίως απορίας άξιον ποιος είναι ο εμπνευστής αυτού του σχεδίου το οποίο εφαρμόζεται μεθοδικά και μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας αφού ακόμα κι αν κάποιος διαμαρτυρηθεί θα χαρακτηριστεί αυτομάτως ρατσιστής κλπ κλπ. 

«…η δημογραφική σύνθεση της χώρας καθιστά αναγκαιότητα την προσέλκυση μεταναστών, πάντα μέσω των νομίμων οδών» (σελ 7 και 8), «η διαχείριση των μεταναστευτικών ροών, πρέπει να στηρίζεται σε σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης αλληλεγγύης και στενής συνεργασίας μεταξύ των χωρών προέλευσης, (σ.σ. εννοεί βεβαίως κυρίως αφροασιατικές χώρες), διέλευσης (σ.σ. Τουρκία δηλαδή) και προορισμού (σ.σ. Ελλάδα δηλαδή) » (σελ. 6).
(σχόλιο: εδώ γελάμε….) (κι αν δεν είναι νόμιμες τους κάνουμε νόμιμους αμέσως μετά, τους δίνουμε επιδόματα ελαφρύνσεις περίθαλψη… ότι στερούμε από τους Έλληνες που είναι άχρηστοι πια γιατί δεν μας ψηφίζουν )

ΝΟΜΙΚΟ ΚΕΝΟ ΚΑΙ ΤΡΑΓΕΛΑΦΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 
Χιλιάδες αλλοδαποί με πλαστά η παραποιημένα έγραφα <<ελληνικότητας >> πήραν την ελληνική ιθαγένεια και ορκίσθηκαν . Όταν όμως θέλησαν να εκδώσουν αστυνομική ταυτότητα ,οι αστυνομικές αρχές μετά από πολλές καταγγελίες αναγκάστηκαν να εξετάσουν από την αρχή όλα τα νομιμοποιητικά έγγραφα και διαπίστωσαν χιλιάδες πλαστά . Τώρα υπάρχει νομικό κενό ,επειδή αυτοί οι άνθρωποι ήδη πήραν την ελληνική ιθαγένεια. 

Πηγή: Με πληροφορίες από ΕΤΗΝOSHELLAS.GR και thesecretrealtruth.blogspot 
newsbomb.gr

Αρέσει σε %d bloggers: