Στην Λαυρεωτική ψάχνουν οι αρχές την Πόλα Ρούπα… (Βίντεο)

Στην περιοχή της Λαυρεωτικής, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, έχουν επικεντρωθεί τις τελευταίες ώρες οι έρευνες της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας για τον εντοπισμό της καταζητούμενης για τρομοκρατία Πόλας Ρούπα.

Όπως εκτιμούν οι αστυνομικοί, η σύντροφος του Νίκου Μαζιώτη και μέλος της οργάνωσης Επαναστατικός Αγώνας, κρύβεται στην περιοχή μαζί με τα άλλα ασύλληπτα μέλη της τρομοκρατικής οργάνωσης.

Συγκεκριμένα, στα παλιά λημέρια του Δημήτρη Κουφοντίνα στην περιοχή της Κερατέας επικεντρώνονται οι έρευνες για τον εντοπισμό της μονοκατοικίας όπου όπως εκτιμάται χρησιμοποιεί ως κρησφύγετο η καταζητούμενη.

Στα αποκλειστικά πλάνα που εξασφάλισε το STAR και ο δημοσιογράφος Βάϊος Σύρρος, φαίνεται το ελικόπτερο της αστυνομίας που από νωρίς το πρωί της Παρασκευής διαγράφει συνεχώς κύκλους πάνω από την πόλη της Κερατέας,  αλλά και στους κοντινούς οικισμούς όπως είναι η Πλάκα και το Δασκαλειό.

Όπως λένε οι κάτοικοι το ελικόπτερο της ΕΛΑΣ βρίσκεται πλέον καθημερινά πάνω από την περιοχή.

«Κάθε πρωί πετάει… πάνω από την πόλη και την Πλάκα…»

Οι έρευνες στην περιοχή έχουν ενταθεί αισθητά γεγονός που δείχνει ότι οι αστυνομικοί έχουν στα χέρια τους αξιόπιστες πληροφορίες για την παρουσία τους εκεί τόσο της Ρούπα όσο και των υπολοίπων συνεργών του Νίκου Μαζιώτη.

Από την Πέμπτη το μεσημέρι αστυνομικοί σαρώνουν την περιοχή δείχνοντας συνεχώς τις φωτογραφίες των καταζητούμενων τρομοκρατών σε καταστηματάρχες και διερχόμενους πολίτες.

Η φωτογραφία της Πόλα Ρούπα είναι αυτή που απομονώθηκε από το κλειστό κύκλωμα ασφαλείας καταστήματος στο Μαρούσι, την ημέρα της αιματηρής συμπλοκής όπου συνελήφθη ο σύντροφος της, Νίκος Μαζιώτης. Οι φωτογραφίες των υπολοίπων είναι από παλαιότερη σύλληψη τους.

ΔΕΙΤΕ το βίντεο…

Αρέσει σε %d bloggers: