Αντώνης Κωστάλας : “Παραμένω ενεργός πολίτης, στέλεχος της Δημοτικής Καινοτομίας…”

«31-8-2014 : Λήξη της πρώτης Δημοτικής Καλλικρατικής Αρχής»

Φίλες και φίλοι,
Σήμερα έληξε η θητεία του Πρώτου Δημοτικού Συμβουλίου και της πρώτης Δημοτικής Αρχής του Καλλικρατικού Δήμου. Μια θητεία που για όλους εμάς που συμμετείχαμε είτε στην πλειοψηφία είτε στη μειοψηφία ο καθένας μας διατηρεί για τον εαυτό του τις εμπειρίες που βίωσε, θετικές και αρνητικές. Θεωρώ για τον καθένα από εμάς ξεχωριστά θα τους είναι χρήσιμες για το μέλλον, είτε συνεχίσει να ασχολείται με τα κοινά είτε όχι.
Για το έργο της Απερχόμενης Δημοτικής Αρχής δε θα αναφερθώ γιατί η ετυμηγορία των Δημοτών της Λαυρεωτικής το Μάιο ήταν καταλυτική και με την ψήφο τους αποδοκίμασαν την πολιτική- στρατηγική και τη λειτουργία της «Νέας Εποχής». Αποδοκίμασαν πρακτικές και λογικές που είχαν σκοπό και στόχο την πολιτική και ηθική εξόντωση των αντιπάλων.
1η Σεπτέμβρη: Αλλάζει σελίδα… Η Δημοτική Καινοτομία και ο νέος Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς αναλαμβάνουν την ευθύνη της πλοήγησης του πλοίου της Λαυρεωτικής για να λύσει τα χρόνια προβλήματα. Ο Νέος Δήμαρχος έχει τη γνώση, την εμπειρία, τη θέληση, το όραμα και με τη βοήθεια των δημοτικών συμβούλων, των στελεχών της Λαυρεωτικής Καινοτομίας και όχι μόνο αυτών, αλλά και με την αξιοποίηση ενεργών πολιτών θα φέρει την ευχάριστη ανατροπή που τόσο θέλουν οι πολίτες.
Η υλοποίηση του προγράμματος και το συμβόλαιο με τους πολίτες είναι οδηγός για την πορεία.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συναδέλφους που αυτά τα 3,5 χρόνια είμαστε στο Δημοτικό Συμβούλιο και συνεργαστήκαμε, διαφωνήσαμε, συγκρουστήκαμε. Εύχομαι στον καθένα το καλύτερο.
Τελειώνοντας θα ήθελα να ευχαριστήσω από τα βάθη της ψυχής μου όλους τους πολίτες της Λαυρεωτικής που τίμησαν το συνδυασμό μας και ειδικότερα θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς τους συμπολίτες που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εμπιστεύτηκαν και έκλεισαν τα αυτιά τους στη λασπολογία, την κακοήθεια, τη μικρότητα που εκπορευόταν συστηματικά και μεθοδικά από διάφορους κύκλους που βρίσκονταν «εντός και εκτός των τειχών» για να υπάρξει η πολιτική και ηθική αποδόμηση για το δικό τους όφελος.
Η πολιτική- κοινωνική μου παιδεία και κουλτούρα δε μου επέτρεψαν (για το καλό της μεγάλης παράταξής μας) να αντιπαρατεθώ κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου. Σήμερα «ελεύθερος» δηλώνω ότι παρά τον πόλεμο θα συνεχίσω να ασχολούμαι. Παραμένω ενεργός πολίτης, στέλεχος της Δημοτικής Καινοτομίας και βρίσκομαι στη διάθεση της παράταξης και του επικεφαλής αυτής και σημερινού Δήμαρχου να προσφέρω τις υπηρεσίες μου εφόσον αυτές είναι απαραίτητες όπου κριθεί. Ο αγώνας συνεχίζεται για να γίνει η Λαυρεωτική πόλος ανάπτυξης, πόλος κοινωνικής αλληλεγγύης, Δήμος πρότυπο.
Εύχομαι στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο και στα μέλη του που ορκίζονται σήμερα ό, τι το καλύτερο για το καλό της Λαυρεωτικής.

Με εκτίμηση
Κωστάλας Αντώνης

Αρέσει σε %d bloggers: