Ίδρυση Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής

Oι πολύτεκνες οικογένειες της περιοχής θα έχουν πλέον την δυνατότητα να πράττουν, να δρουν και να δραστηριοποιούνται, σε θέματα που τις αφορούν.

ΚΑΛΕΣΜΑ


Η Ομάδα οργάνωσης της Ίδρυσης Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής, σας προσκαλεί την Κυριακή 14 Σεπτέμβριου και ώρα 11:00 π.μ. στο Κινηματοθέατρο « Άρτεμις» (οδό Γιαννάκη 2, Κεντρική Πλατεία Μαρκοπούλου Αττικής), να παρευρεθείτε στην Ιδρυτική Συνέλευση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής με την Ιδιότητα του Ιδρυτικού Μέλους, που πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Μαρκοπούλου (Κ.Δ.Ε.Μ.).

Όπως γνωρίζετε, οι κοινωνικές και οικονομικές συνθήκες που βιώνουν τα τελευταία χρόνια οι πολύτεκνες οικογένειες της Ανατολικής Αττικής, καθιστούν δύσκολη, έως ακατόρθωτη πολλές φορές, την εξυπηρέτησή τους από τους ήδη υπάρχοντες Συλλόγους Πολυτέκνων, που εδρεύουν στο κέντρο της Αθήνας.

Με την Ίδρυση του Συλλόγου Πολυτέκνων Ανατολικής Αττικής, οι πολύτεκνες οικογένειες της Αν. Αττικής θα έχουν πλέον την δυνατότητα να πράττουν, να δρουν και να δραστηριοποιούνται, σε θέματα που τις αφορούν, προασπίζοντας τα συμφέροντά τους, κοντά στο σπίτι τους.

Η παρουσία σας στην Ιδρυτική Συνέλευση είναι προς όφελος όλων των πολύτεκνων οικογενειών της Αν. Αττικής, ώστε με βάση την διαδικασία, να Ιδρυθεί ο Σύλλογος.

Κατά την διάρκεια της Ιδρυτικής Συνέλευσης, οι μικροί φίλοι, θα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθήσουν Παιδική Ταινία.

Στο τέλος της Ιδρυτικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσει μικρή γιορτή για τα Πρωτάκια των Πολύτεκνων οικογενειών, με τη διανομή σχολικής γραφικής ύλης και τις καλύτερες ευχές για το ξεκίνημα τους στην 1η Δημοτικού!

Δικαιολογητικά:

• Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης

• Επικυρωμένο Αντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας

. Πληροφορίες: 2299112133 & 6970078770

http://ebdomi.com/

Αρέσει σε %d bloggers: