Κατάργηση των ατομικών ελευθεριών στην Ελλάδα

Οι ελλαδίτες πολιτικάντηδες, όντες απασχολημένοι με την… «ιδεολογική» αντιπαράθεση εντός συνόρων, δεν γνωρίζουμε αν έχουν καταλάβει ότι ψηφίζουν την πλήρη κατάργηση των ατομικών ελευθεριών των Ελλήνων.

Η ιδιοκτησία αποτελεί δημοκρατικό κεκτημένο απέναντι σε ολοκληρωτικά καθεστώτα, όπως η εθνικοσοσιαλιστική Γερμανία του Χίτλερ ή η Σοβιετική Ένωση. Ο πόλεμος εναντίον της ουσιαστικά την καταργεί και πλέον οι πολίτες μέσω ΕΝΦΙΑ δεν έχουν δικό τους σπίτι, αφού πληρώνουν ενοίκιο στο κράτος.

Το ίδιο ισχύει και για το άσυλο του σπιτιού, το οποίο πλέον δεν ισχύει, καθότι αστυνομία και εφοριακοί μπορούν να μπαίνουν ότι ώρα θέλουν για να συλλάβουν ή να κατάσχουν.

Αν σε αυτά προσθέσουμε το ηλεκτρονικό περιουσιολόγιο (δήλωση κινητού και ακίνητου πλούτου), τους «έξυπνους» μετρητές ρεύματος της Δ.Ε.Η. (πόσο ρεύμα καις και με τι το καις), την χρησιμοποίηση drones παρακολούθησης καθώς και τα τσιπάκια καταγραφής των χιλιομετρικών αποστάσεων των αυτοκινήτων, καταλαβαίνουμε πλέον ότι η ατομική ελευθερία πάει περίπατο και υπόκειται σε έλεγχο.

Μένει η χειραγώγηση του λόγου, όπως σας γράφαμε, προφορικού και γραπτού, μέσω του υποτιθέμενου «αντί-ρατσιστικού» νομοσχεδίου, το οποίο θα ποινικοποιεί την ελεύθερη άποψη και θα νομιμοποιεί την διαστροφή. Ψηφίστηκε επί της αρχής και με την πάροδο του χρόνου μπορούν κάλλιστα να προστίθενται ανεξέλεγκτα νέα άρθρα για ακόμα πιο αυστηρές κυρώσεις. Δεν είναι τυχαίο πως τόσο δεξιά όσο και αριστερά κόμματα το καταψήφισαν.

Σιγά και αθόρυβα ολισθαίνουμε στην Ελλάδα σε εποχές παγκόσμιας χούντας, ωστόσο οι περισσότεροι εθελοτυφλούν εμπρός στον ρου των γεγονότων και ελπίζουν σε αλλαγή μέσω εκλογών ή κρέμονται από τα χείλη πολιτικών προσώπων, τα οποία παραμένουν ίδια και απλά ανακυκλώνουν την παρουσία τους στα δρώμενα του τόπου δίχως αλλαγή στον τρόπο σκέψης τους, περιμένοντας τις εντολές των παγκόσμιων think tanks «κύρους».

pygmi.gr

Αρέσει σε %d bloggers: