Πλάκα Κερατέας: Τους έριξαν υπνωτικό μέσα στο σπίτι τους για να τους κλέψουν!

Μια εξωφρενική ιστορία κλοπής η οποία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή στην Πλάκα Κερατέας. δημοσιοποιείται σήμερα με την προτροπή σε όλους να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί ακόμη και μέσα στο σπίτι τους όταν δέχονται επισκέψεις αγνώστων.

Σύμφωνα λοιπόν με απολύτως ασφαλείς πληροφορίες του notioanatolika.gr ένα ζευγάρι ηλικιωμένων έπεσε θύμα δύο γυναικών οι οποίες το επισκέφθηκαν στο σπίτι του στην Πλάκα Κερατέας.

Με το πρόσχημα λοιπόν ότι η μία από τις δύο γυναίκες είναι μοδίστρα και μπορούσε να τους επιδιορθώσει ρούχα τηλεφώνησαν στο ζευγάρι και κανόνισαν να τους επισκεφθούν για να δουν από κοντά τα ρούχα αυτά.

Τους πρόσφεραν καφέ και συζήτησαν για τις επιδιορθώσεις. Κάποια στιγμή το θύμα σηκώθηκε για να φτιάξει έναν ακόμη καφέ ενώ οι δύο γυναίκες έμειναν μόνες τους.

Τότε ακριβώς είναι που έριξαν το υπνωτικό στους καφέδες του ζευγαριού το οποίο βρέθηκε αναίσθητο από τα παιδιά του λίγες ώρες αργότερα.

Το απίστευτο στην ιστορία είναι ότι οι δύο απατεώνισσες έπλυναν τα φλιτζάνια για να εξαφανίσουν τα ίχνη από το υπνωτικό που είχαν ρίξει αλλά και τα αποτυπώματά τους.

Τα παιδιά μετέφεραν τους γονείς σε νοσοκομείο της Αθήνας όπου στις εξετάσεις που τους έγιναν διαπιστώθηκε η ύπαρξη στο αίμα τους κατασταλτικών και υπνωτικών ουσιών.

Τι κέρδισαν οι θρασύτατες Κατερίνα και Κωνσταντίνα – έτσι συστήθηκαν στο ζευγάρι; Μόνο 150 ευρώ αφού αυτά τα χρήματα υπήρχαν σε ένα πορτοφόλι το οποίο άρπαξαν!

Και βέβαια το ηλικιωμένο ζευγάρι απέφυγε τα χειρότερα αφού ο άνδρας τη στιγμή που έχασε τις αισθήσεις του από το υπνωτικό, έπεσε στο πάτωμα και χτύπησε στο πρόσωπο ευτυχώς όχι σοβαρά.

http://www.notioanatolika.gr

Αρέσει σε %d bloggers: