Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ήττα στην πρεμιέρα για την ομάδα Darts Λαυρίου “Level”

Οι 26ers στηρίχθηκαν στα διπλά και πήραν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα με 7-5 απέναντι στους πολύ καλούς και ανταγωνιστικούς Level. Οι περσινοί πρωταθλητές της δεύτερης κατηγορίας ξεκίνησαν καλύτερα με τον Ν. Δράκο να επικρατεί του «κάπτεν» Νικηφόρου Πρόβατου με 2-0.

Οι 26ers οι οποίοι όπως και στο τελευταίο φιλικό με τους Dart Knights έτσι και στην πρεμιέρα παρατάχθηκαν χωρίς τον Γιώργο Ρεβελάκη (έναν από τους καλύτερους παίκτες πέρσι), απάντησαν με ένα εξίσου ταλαντούχο παίκτη τον Δράμπαλη που κέρδισε τον Βλάδο με 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι όμως θα πάρουν σημαντικό προβάδισμα μετά από τις νίκες των Οικονόμου και Ζιακα οι οποίοι επικράτησαν κόντρα σε Ζούλια (2-1) και Τσάκαλο (2-0), κάνοντας το 1-3.

Ωστόσο Δρακόπουλος και Πηλιχός θα φέρουν το παιχνίδι στα ίσια με τις νίκες τους με 2-1 και 2-0 αντίστοιχα απέναντι σε Βήχο και Πλατανισιώτη κάνοντας το 3-3 με την ολοκλήρωση των μονών.

Στα διπλά οι οικοδεσπότες ρίχνουν από την αρχή τα βαριά χαρτιά. Το δίδυμο Πηλιχός/Δρακόπουλος θα επικρατήσει σε μια μεγάλη αναμέτρηση των Ζιάκα και Πλατανισιώτη (2-1) δίνοντας παράλληλα το προβάδισμα με 5-3 στους 26ers.

Η αγωνία στο Risk Café έχει φτάσει στην κορύφωσή της. Ο μελλοντικός…μπαμπάς Ντένης Λαζαρέτος μαζί με τον Ζούλια κάνουν εξαιρετικό παιχνίδι και με το 2-0 απέναντι στους επίσης δυνατούς Βήχο και Τσιγκόπουλο κάνουν το 7-3 και βάζουν τέλος στο παιχνίδι.

Στην τελευταία και διαδικαστική αναμέτρηση Δράμπαλης και Πρόβατος θα ηττηθούν από τους Οικονόμου και Ν.Δράκο (2-0) με τους τελευταίους να διαμορφώνουν το τελικό 7-5.

http://othersportsnews.gr


ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΑΥΡΙΟ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ