Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα για την ομάδα Darts του Λαυρίου “Level”

Την «παρθενική» τους νίκη στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας σημείωσαν οι Level επικρατώντας πριν από λίγες ώρες των Bullets. Αν και οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-2 μετά από τις νίκες των Μεντί και Αργυρόπουλου κόντρα σε Δράκο και Ξενοφών, με το ίδιο σκορ (2-1), οι Level κατάφεραν να απαντήσουν με το ίδιο…νόμισμα.

Την αρχή έκανε ο Ζιάκας που κέρδισε τον Μπούσουλα με 2-1, ενώ λίγο αργότερα ο Πλατανησιώτης τον «μιμήθηκε» κερδίζοντας τον Κονίνη επίσης με 2-1.

Ωστόσο οι Bullets θα ξεφύγουν και πάλι. Ο Αταλιάνης θα επικρατήσει του Βήχου με 2-1, ενώ ο Ζαρακοβίτης θα κερδίσει τον Οικονόμου (2-1) με το 2-4 να είναι το τελικό αποτέλεσμα στα μονά.

Οι Level όμως δείχνουν αποφασισμένοι για την πρώτη νίκη στη σεζόν. Τα ζευγάρια «δένουν» με τον πιο ιδανικό τρόπο και η αντεπίθεση ξεκινάει.
Ξενοφών/Βήχος θα επικρατήσουν των Μεντί και Κονίνη (2-1), ενώ Ζιάκας και Πλατανησιώτης θα κάνουν ακριβώς το ίδιο κοντρα στους Αργυρόπουλο/Ζαρακοβίτη. Το 6-4 ανεβάζει ψυχολογικά του Level και βγάζει πίεση στους φιλοξενούμενους που θα βρεθούν για πρώτη φορά πίσω στο σκορ.

Στο τελευταίο διπλό Οικονόμου και Δράκος θα επικρατήσουν κόντρα στους Αταλιάνη και Μπούσουλα (2-0) χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα τους με 8-4 πανηγυρίζοντας το πρώτο τρίποντο στο πρωτάθλημα.


ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΑΥΡΙΟ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ