Τρίτη, 25 Ιουνίου, 2024
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Νέα νίκη της ομάδας Darts Λαυρίου “Level” κόντρα στους “Toro”

Η απόλυτη κυριαρχία. Κάπως έτσι μπορούμε να περιγράψουμε την επικράτηση των Level κόντρα στους Toro, τόσο στα μονά, όσο και στα διπλά. Τι μας αποδεικνύουν οι νεοφώτιστοι με το 2/3 μέχρι τώρα; Ότι είναι μια πολύ ανταγωνιστική ομάδα κι ότι εντός έδρας δύσκολα χάνουν.
Στα μονά ξεκίνησαν με ένα 4-0 με τους Δράκο, Ζιάκα, Βήχο και Πλατανισιώτη να επικρατούν απέναντι στους Καρούντζο (2-0), Τριανταφυλλόπουλο (2-1), Δεσποτόπουλο (2-0) και Ψυχογιό (2-1).
Το σερί των Level σταμάτησε, προσωρινά ο Τριανταφύλλου, που νίκησε τον Οικονόμου (2-1), όμως ο Ξενοφών έβαλε την ομάδα του μπροστά με 5-1 επικρατώντας στο τελευταίο μονό του Τσαλίκη με 2-0.

Στα διπλά οι Level συνέχισαν με τον ίδιο ρυθμό. Ξενοφών/Βήχος κέρδισαν τους Τριανταφύλλου/Ψυχογιό (2-0), κάνοντας το 7-1 και «καθαρίζοντας» το ματς, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε το δίδυμο Ζιάκας/Πλατανισιώτης κόντρα σε Δεσποτόπουλο/Τσαλίκη με τους Οικονόμου/Δράκο να σημειώνουν ακόμη μια νίκη για τους Level απέναντι στους Τριανταφυλλόπουλο/Καρούντζο κάνοντας το τελικό 11-1.

http://othersportsnews.gr


ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΛΑΥΡΙΟ – ΠΡΟΣΦΟΡΑ