Κυριακή, 21 Ιουλίου, 2024
Lavriaki.gr
Αδέσποτα ζώαΛαύριοΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Φρικτό περιστατικό με σκυλί στο Λαύριο! Επείγουσα ανάγκη για βοήθεια

Σήμερα 8/11/14 ανήμερα του Αρχαγγέλου Μιχαήλ … κάποιος κολασμένος αηδιαστικός υπάνθρωπος διέπραξε ένα ΕΓΚΛΗΜΑ… πέταξε 2 σκυλιά κλεισμένα ασφυκτικά μέσα σε δεμένα τσουβάλια, σε δρόμο του Λαυρίου!
Μετά από επικοινωνία λιμενικού και αστυνομίας ανοιχτηκαν τα τσουβάλια με αποτέλεσμα το ένα σκυλάκι να φύγει κατατρομαγμένο πρός άγνωστη κατεύθυνηση. Στο άλλο τσουβάλι υπήρχε ένα ΚΟΥΤΑΒΙ 2 ΜΗΝΩΝ που δε μπορούσε να κουνήσει τα ποδαράκια του.

Αμέσως η υπεύθυνη του Καταφυγίου Λαυρίου κα Άννα Γερολύμπου που ενημερώθηκε επίσης…το πήγε στην τοπική κτηνίατρο, η οποία διαπίστωσε οτι το σκυλάκι είναι παράλυτο αλλά δυστυχώς δε μπορούσε να κάνει περισσότερα πράγματα για το περιστατικό. Έτσι, με τη σειρά μου ενημέρωσα την κα Ι.Μ. (πρόεδρο του ΣΠΑΛ) η οποία έδωσε το οκ να πάει το σκυλάκι στο Αττικό Νοσοκομείο ώστε να γίνει διάγνωση της κατάστασής του.

Εκεί διαπιστώσαμε οτι το κουταβάκι έχει ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΕΙ κι έχει μια σφαίρα σφηνωμένη στη σπονδυλική του στήλη, δεν έχει καμία αίσθηση των πίσω ποδιών του και γενικά του πίσω μέρους του κορμιού του. Προτάθηκε ευθανασία καθώς οι ελπίδες είναι πολύ περιορισμένες… ΑΛΛΑ το ζωάκι είναι ζωηρό και τρώει και δε τολμήσαμε να πάρουμε αυτή την απόφαση αμαχητί. Ο γιατρός θα μας ενημερώσει για το τι προτείνει και ποιο θα είναι το κόστος για τυχόν χειρουργική επέμβαση!

Το περιστατικό είναι δύσκολο και κοστοβόρο και θα σας χρειαστούμε δίπλα μας φίλες και φίλοι μας… με την οικονομική σας ενίσχυση! Μόλις γίνει η ενημέρωση από τους γιατρούς για το τι θα χρειαστεί… θα αναρτήσουμε τον λογαριασμό του Αττικού Νοσοκομείου για να μπορέσουμε όλοι μαζί να σώσουμε αυτό το αγγελικό πλασματάκι με τα μάτια τα γεμάτα αθώα απορία… αλλά και συγχώρεση.

Ένας πονεμένος Άγγελος βρέθηκε στο δρόμο μας… ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΑ ΦΤΕΡΑ ΤΟΥ!

skylaki-traymatismeno4

skylaki-traymatismeno3

skylaki-traymatismeno1

skylaki-traymatismeno2