Τετάρτη, 6 Δεκεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Αθλητικοί ΣύλλογοιΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Εμφατική νίκη της ομάδας Darts Λαυρίου Level απέναντι στους VS DT με 0-12

Το highlight της βραδιάς δεν ήταν άλλο από το εξαιρετικό κλίμα μέσα στην έδρα των VS DT, μέσα στην οποία, παρά τη βαριά ήττα από τους Level, επικρατούσε μια εορταστική και άκρως φιλική ατμόσφαιρα μεταξύ όλων των παικτών. Μια πραγματικά παραδειγματική συμπεριφορά απ’ όλους τους παίκτες!

«Εκρηκτικό» ξεκίνημα για τους Level. Ο Δράκος κάνει την αρχή κόντρα στον Τσάκαλη. Θα προηγηθεί με 1-0, αλλά ο Τσάκαλης θα τσεκάρει με 21 βελάκια ισοφαρίζοντας σε 1-1 για να χάσει το τρίτο leg και τους Level να προηγούνται με 0-1.

Αμέσως μετά παίρνει σειρά ο Ζιάκας που θα πάρει το παιχνίδι από τον Αγγελοκωστόπουλο με 2-0, ενώ η τρίτη συνεχόμενη νίκη για τους «φορτσάτους» φιλοξενούμενους θα έρθει από τον Βήχο που θα επικρατήσει με 2-0 απέναντι στον Αυγερινό.

Ο «κάπτεν» Γιάννης Πλατανησιώτης δεν είναι διατεθημένος να χαλάσει το σερί. Θα επικρατήσει του Δηλέ με 2-0 κάνοντας το σκορ 0-4, ενώ ο Βλαδός θα κερδίσει με 2-0 τον Δεσποτίδη με το 0-5 να είναι γεγονός. Το σερί θα συνεχιστεί και στο έκτο μονό με «δράστη» αυτή τη φορά τον Οικονόμου που θα επικρατήσει του Παπαστογιαννίδη (2-1) και τους Level να βρίσκονται από νωρίς «αγκαλιά» με τη νίκη, ολοκληρώνοντας τα μονά με 0-6.

Στα διπλά το σενάριο δεν θα αλλάξει. Οι Level θα πάρουν το πρώτο διπλό με τους Ζιάκα/Πλατανησιώτη κόντρα σε Τσάκαλη/Αυγερινό (2-0) με τους φιλοξενούμενους να «καθαρίζουν» το παιχνίδι προηγούμενοι με 0-8!

Βήχος/Τσιώνος θα ανοίξουν ακόμη περισσότερο το σκορ σε 0-10 μετά από τη νίκη τους απέναντι σε Αγγελοκωστόπουλο/Παντελίδη Λ., ενώ Οικονόμου/Δράκος ολοκλήρωσαν με μια ακόμη νίκη κόντρα σε Παπαστογιαννίδη/Παντελίδου (πρώτη εμφάνιση στο πρωτάθλημα) με 2-0 με τους Level να σημειώνουν τη μεγαλύτερη σε έκταση νίκη της βραδιάς με 0-12!

agvn-7h-agonistikh

vathmologia-7h-agonistikh

http://othersportsnews.gr

%d