Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου, 2023
Lavriaki.gr
Μεσόγεια-Ανατ.ΑττικήΤΟΠΙΚΑ ΝΕΑ

Ακραία καιρικά φαινόμενα στην Ανατολική Αττική. Επίσημη ανακοίνωση – προειδοποίηση από τον Δήμο Μαρκοπούλου

Με επίσημη ανακοίνωσή του ο Δήμος Μαρκοπούλου ενημερώνει τους κατοίκους της πόλης καθώς και των υπόλοιπων Μεσογείων ότι από την Πέμπτη, 11 Δεκεμβρίου αναμένονται έντονες βροχές και ισχυρές καταιγίδες.

Κατόπιν σχετικού έκτακτου Δελτίου Πρόγνωσης Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων της ΕΜΥ/ΕΜΚ, οι περιοχές που αναμένεται να “χτυπήσει” η κακοκαιρία είναι το Μαρκόπουλο και το Πόρτο Ράφτη. Ο καιρός θα χαλάσει μετά τις 8μ.μ. της Πέμπτης και κυρίως την Παρασκευή, 12 Δεκεμβρίου έως και μέχρι τις 8μ.μ. το απόγευμα

«Για την δική σας ασφάλεια, παρακαλούμε όπως περιορίσετε τις μετακινήσεις σας στις απολύτως απαραίτητες, λάβετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, όπως μετακίνηση των οχημάτων σας σε ασφαλή σημεία και μην διέρχεστε από προβληματικά σημεία, που παρατηρείται συγκέντρωση νερού από βροχοπτώσεις, όπως στην οδό Μαρκοπούλου, μπροστά από την Πυροσβεστική.
Ο Δήμος Μαρκοπούλου, έχει προβεί σε όλες τις απαραίτητες προληπτικές ενέργειες και μέτρα, σε συνεργασία με την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία, προκειμένου να συμβάλει άμεσα, στην αντιμετώπιση τυχόν προβλημάτων που θα προκύψουν.

http://www.notioanatolika.gr


 ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΓΝΩΣΗ

ΤΟΥ ΚΑΙΡΟΥ ΣΤΗ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗ ΕΔΩ


ΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΑΥΡΙΟ - ΠΡΟΣΦΟΡΑ
ΥΠΕΡΠΡΟΦΟΡΑ!
Καναπές-Διπλό Κρεβάτι με αποθηκευτικό χώρο Ελληνικής κατασκευής με ταμπουρέ, στο χρώμα της επιλογής σας!
Από 920€ μόνο 570€ !!!
(Η προσφορά ισχύει για ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ)
——————————-
ΕΠΙΠΛΑ ΓΕΩΡΓΙΟΥ -ΛΑΥΡΙΟ
Αρέσει σε %d bloggers: